Anunțul a fost dezactivat!

Teren dezvoltare imobiliară, 5,000 mp, Strada Bârsei, S...

Brasov, Brasov Acum un an 500.000 EUR
Zona

Stupini

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
5000
Front stradal (metri)
30
Utilități
Nu
 Nu include TVA

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central, iar în cele ce urmează doresc să vă prezint un teren pentru dezvoltare imobiliară amplasat în cartierul Stupini al orașului Brașov.

Localizarea este una de excepție, chiar în centrul cartierului, pe strada Bârsei, imediat după intersecția cu sens giratoriu cu străzile Albinelor și Fagurului.

Suprafața totală a terenului este de 5000 mp, cu un front stradal de 30 metri liniari direct la strada Bârsei.

Conform certificatului de urbanism, terenul se află în zona mixtă având regim de construire discontinuu și înălțimi maxime de P+4 etaje. POT 60%, CUT 3, conform PUZ în valabilitate iar pentru obținerea autorizației de construcție trebuie întocmită documentație PUD.

Cum terenul are deschidere la drum asfaltat și mai mult toate utilitățile trec prin fața lui, rețea de curent electric, conducta de gaz metan, apă și cel mai important și canalizarea, Bârsei fiind printre puținele străzi din Stupini care are și canalizare, recomand această proprietate pentru construcția unui complex rezidențial.

Pentru completarea informațiilor și a documentației care să ateste cele scrise mai sus vă stau la dispoziție la numerele de telefon și adresa de email afișată.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici