Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Teren in Poienari Apostoli, 21 E/mp, Avantajos, DN1

Gorgota, Prahova Acum 2 luni 35.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
1672
Front stradal (metri)
60
Utilități
Da
 Preț negociabil

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Teren intravilan in comuna Gorgota, Jud Prahova, Sat Poienari Apostoli, in suprafata de 1700 mp cu deschidere 70 metri respectiv 2 fronturi stradale, foarte aproape de strada Principala, situat in apropiere de centru, acces facil mijloace de transport in comun, pretabil construire locuinta. Terenul este ingrijit avand deja o mica plantatie de vie , pomi fructiferi si flori .
Accesul in strada se face din soseaua principala prin doua cai de acees. In zona exista construite case si vile avand curent electric , apa potabila si posibilitatea racordarii la gaz. Pretul este de 21 euro/ mp usor negociabil . Actele sunt la zi.
Situat in zona centrala a localitatii Peris, terenul aflat in reprezentare exclusiva are un mare potential pentru investitie.
Pozitionarea in imediata apropiere a unor puncte de interes din localitate dar si la 5 min de iesirea pe DN1 este la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Bucuresti . Se poate ajunge in oricare dintre cele 2 orase in maxin 20 - 30 de min .

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.
Pentru detalii si pentru informatii suplimentare, disponibil la orice ora.
Va multumim!
Informatii eficienta energetica:

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici