Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan 2270 mp de vanzare in Fagaras judetul Braso

Fagaras, Brasov Acum 2 luni 210.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2270
Front stradal (metri)
24
Utilități
Da

Cauti un teren de vanzare in Fagaras? Vrei sa iti construiesti o casa sau o cladire pentru un nou business?
TABOO Imobiliare iti propune acest teren intravilan de vanzare in zona Centrala a orasului. Terenul poate fi o oportunitate de investitie avand in vedere dezvoltarea imobiliara din zona si are o suprafata de 2370 mp cu deschidere de 24 ml la drum.

Toate utilitatile sunt la marginea terenului, mai precis pe acest teren a functionat o sectie a unei fabrici care a fost demolata. Datorita pozitionarii foarte bune cu un front stradal de acces auto, terenul este pretabil pentru constructii de locuinte sau o cladire pentru un nou business. Pretul acestui teren este usor negociabil.
Contact: 0735.988.129

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Id intern: P16043

Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici