Anunțul nu mai este valabil. Vezi mai jos alte anunțuri similare
Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan 495mp de vanzare cu utilitati in Cristian S

Sibiu, Sibiu Acum 4 luni 48.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
495
Front stradal (metri)
16
Utilități
Da

Descoperă o oportunitate de excepție! Teren premium de vânzare în intravilanul localității Cristian!

Acest teren perfect situat vă oferă o suprafață de 495 mp, cu nu mai puțin de 2 fronturi stradale și o impresionantă deschidere la stradă de 16 m. Accesul stradal generos, cu lățimea de 9 m, face din acest teren un loc ideal pentru a construi casa visurilor tale.

Datorită regimului de înălțime acceptat de S+P+1E+ER și înălțimii maxime de 12 m, aveți posibilitatea să creați o locuință care să se ridice la înălțimea așteptărilor voastre. De asemenea, vă veți bucura de un teren perfect drept, fără nicio înclinație, facilitând astfel planificarea proiectului ideal.

Una dintre cele mai mari atracții ale acestui teren este accesul la toate utilitățile necesare - gaz, curent, apă și canalizare, deja disponibile pe parcela de teren. Astfel, puteți începe construcția căminului vostru de vis fără nicio piedică.

Localizat în inima localității Cristian, terenul se bucură de vecinătăți deosebite: comuna Săliște în vest, comuna Rusciori în nord, Muntii Făgărași în sud și orașul Sibiu în est. Accesul facil către aeroportul Sibiu, DN7 și autostradă, precum și către zona comercială vest cu Metro, Aria și Simpa, și zona industrială Vest, face ca acest teren să fie cu adevărat unic.

Nu veți găsi o altă oportunitate ca aceasta! Terenul vă oferă toate facilitățile necesare pentru a vă îndeplini visul de a construi casa perfectă, într-o zonă în plină dezvoltare și cu potențial de creștere constantă.

Nu mai așteptați! Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate!
Id intern: P1514

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici