Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan 7725 mp front stradal 78 m la drum asfaltat

Cisnadie, Sibiu Acum o lună 319.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
7725
Front stradal (metri)
78
Utilități
Nu

Teren intravilan de vanzare cu o suprafata de 7.725 mp cu un front stradal de 78 m la drum asfaltat in orasul Cisnadie. Terenul are toate utilitatile la o distanta de 5 m, deoarece pe partea cealalta de drum sunt case construite, care sunt conectate la toate utilitatile, iar strada are si iluminat stradal.

Zona este interesanta din punct de vedere imobiliar, deoarece este intr-o zona retrasa a orasului, dar la 500 m de primul supermarket. Conform certificatului de urbanism in zona se pot construi case cu regim de inaltime mic.

Terenul poate fi parcelat in parcele mai mici pentru case individuale si revandute. Panorama este frumoasa si este spre Muntii Fagaras

Contact: 0369.822.820

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Id intern: P17928

Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici