Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Teren intravilan de vanzare in Slobozia

Slobozia, Ialomita Acum 3 săptămâni 269.100 EUR
Zona

Slobozia Noua

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
4140
Utilități
Nu
 Preț negociabil

Suntem încântați să vă prezentăm de vânzare un teren situat în limitele orașului Slobozia, pe Soseaua Brailei. Acesta este o oportunitate excepțională pentru dezvoltatori și investitori datorită multiplelor sale avantaje.

???? Localizare strategică: Terenul are o suprafață generoasă de 4141 metri pătrați și este amplasat la doar 200 de metri de un drum național, într-o zonă industrială/de interes logistic. Această poziționare oferă acces convenabil și expunere excelentă, ceea ce poate atrage un număr mare de potențiali clienți sau parteneri de afaceri.

???? Infrastructură avansată: Un alt aspect deosebit al acestui teren este faptul are o zona betonata, eliminând astfel necesitatea unor lucrări civile extinse. Aceasta înseamnă că puteți demara rapid proiectul dumneavoastră fără întârzieri majore și costuri suplimentare, oferindu-vă un avantaj competitiv considerabil.

???????? Potențial nelimitat de dezvoltare: Cu o multitudine de posibilități, de la depozitare până la un centru de service pentru camioane sau mașini sau alte destinații comerciale, acest teren este cu siguranță visul oricărui dezvoltator. Spațiul generos și infrastructura sa oferă o bază solidă pentru dezvoltarea rapidă și eficientă a proiectului dumneavoastră.

???? Oportunitate unică de investiție: Suntem conștienți de valoarea acestui teren și oferim oportunitatea de a-l achiziționa la valoarea actuală de piață. Acesta este un preț corect și echitabil pentru o proprietate cu atât de multe beneficii și potențial de creștere pe termen lung.

???? Acționați acum: Timpul este esențial, deoarece oportunitățile remarcabile de investiții nu apar în fiecare zi. Nu ezitați să ne contactați cât mai curând posibil pentru a afla mai multe detalii despre acest teren și pentru a discuta despre cum puteți profita de această oportunitate deosebită.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă aducem viziunea la viață și să vă oferim sprijinul necesar pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod eficient și profitabil. Contactați-ne acum și începeți să construiți viitorul pe acest teren de excepție!

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici