Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan pentru constructii case,vile

Bacau, Bacau Acum o lună 120.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2920
Front stradal (metri)
60
Utilități
Da

Blitz ofera spre vanzare un teren intravilan de peste 2900 mp, cu o deschidere front stradal de 60 mp, ce se intinde pe o lungime de 50mp , in comuna Magura , la strada principala , aproape de Primaria Magura. Langa terenul prezentat, este si o casa la rosu amplasata pe un teren de 700 mp , se poate achizitiona impreuna ,apartinand aceluiasi propietar, astfel putand fi mai negociabil la total, putand fi transformat totul intr un cartier de 6/7 casute pe o suprafata totala de peste 3580 mp.
Terenul se poate imparti in mai multe loturi, acum fiind doar in 2 loturi si drum de acces separat din strada intre casa si terenul prezentat, acest aspect se poate discuta la fata locului, in functie de planurile constructorului.
Precizam faptul ca este 0 % comision la cumparator, putin negociabil la fata locului, deci nu aveti nimic de pierdut si daca sunteti un constructor si doriti o suprafata mare pentru un mini cartier de case aproape de oras, zona linistita , cu verdeata si mult oxigen, va invitam la o vizionare !!!
Cod ofertă / ID BLITZ: P129079
Id intern: P129079

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici