Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan Super Ofera Ideal Sector 3 Anghel Saligny

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 zile 3.840.000 EUR
Zona

Theodor Pallady

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
13000
Front stradal (metri)
70
Utilități
Da

Teren intravilan situat in zona Anghel Saligny in suprafata de 13.000 mp.
Cu dimensiuni ample și o locație strategică, este un tablou perfect pentru construire, așteptând să devină scena viitoarelor tale vise și realizări. Într-o lume în care investițiile inteligente sunt cheia succesului, oportunitatea achizitiei acestui teren reprezintă un pilon al potențialului neexploatat. Acesta este momentul să faci primul pas către realizarea visurilor tale și să investești într-un viitor plin de prosperitate și succes prin achizitia terenului propus spre vanzare la un pret de numai 295EURO/MP, in suprafata de 13.000 mp, avand deschiderea stradala de cca. 70 ml.
Terenul are urmatorii indicatori urbanistici: conform aferent PUG zone rezervate pentru functiuni mixte (similar cu subzona M).
Pentru acest amplasament construire ansamblu imobiliar cu regim de inaltime S=P+11E +12E in functie de locuinte colective si imobil RH solicitat S+P+14E.
Recomandam acest teren pentru construirea unui proiect imobiliar inovator, centrat in primul rand pe oameni si pe un stil de viata sanatos.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici