Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan/3893mp/Paltinul, Valea Doftanei

Valea Doftanei, Prahova Acum o lună 623.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
3893
Front stradal (metri)
26
Utilități
Da

În inima naturii, pe mustață zburlita a Munților Baiului și Grohotiș în Valea Doftanei, te regăsești pe o scena de teatru al naturii, unde măreția munților se căsătorește armonios cu murmurul filozofic al apelor Paltinoasei.

Acest teren beneficiază de un acces ușor la infrastructură, inclusiv curent electric și posibilitate de racordare la apă, asigurând astfel resursele necesare pentru dezvoltarea oricărui proiect de anvergura.

Un teren senzațional, mângâiat de violetul brândușelor de toamna, teren de 3893 mp intravilan situat pe un platou drept. Dispui de studiu geotehnic, ceea ce asigură o pregătire solidă pentru a construi parter, etaj și mansarda, oferind un potențial vast pentru o investiție inteligenta. Având o lățime generoasă a drumului de 6 metri și acces direct la o arteră asfaltată, acest teren se bucură de conexiuni excelente și acces facil.

Poziția geografică atât de privilegiată iti oferă oportunitatea pentru investiția ta ideală. Gândește-te la Case Premium de vacanta P+E+M, ori la Căbănuțe cochete sau Case tip A. Este locul unde poți crea cu ușurință o escapadă de vis departe de agitația orașului, acolo unde liniștea, aerul pur și apele cristaline se îmbină într-un dans desăvârșit. În plus de remarcat este ca are acces la apa și curent electric.

Terasarea naturala a terenului și consolele care coboară spre râu iti oferă spațiil ideale pentru grădini și terase cu priveliști neobturate asupra apei și a împrejurimilor.

Crează PROPRIA POVESTE, nu căuta mai departe - INVESTESTE!
Id intern: P4911

Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici