Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Teren Lunca Cetățuii

Lunca Cetatuii, Iasi Acum 3 luni 345.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
4068
Front stradal (metri)
43
Utilități
Da
 Preț negociabil

Teren de vânzare, parcelabil, situat într-o zonă pitorească, cu vedere panoramică asupra orasului.

Suprafață generoasă de 4068metri pătrați este potrivită pentru diverse proiecte rezidențiale sau comerciale. Este situat în spate la Penny din Lunca Cetațuiei.

Acces facil la infrastructură și utilități, oferind o oportunitate ideală pentru dezvoltare. Acte în regulă și pregătit pentru transferul de proprietate. Contactați pentru mai multe detalii și vizionări.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici