Anunțul a fost dezactivat!

Titan•Nicolae Grigorescu•2 camere•dec•et.10•mob...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 zile 62.000 EUR
Zona

Titan

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

42

An finalizare construcție
1977
Etaj
10
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune, spre vanzare un apartament situat in zona Titan - Nicolae Grigorescu, in imediata apropiere de metrou, autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, fastfood, trafic pietonal, intersectie circulata, benzinarie, piata, parc, restaurant/pub, scoala/gradinita, terenuri, farmacie situat la 7 minute de statia de metrou Nicolae Grigorescu , intr-un imobil construit in anul 1977 . Apartamentul este compus din 2 camere si anume : living , baie, dormitor, bucatarie si balcon, este situat la etajul 10/10 si are ca destinatie locuinta/birou. Avand o suprafata totala de 45mp si o suprafata utila de 42mp dar si o compartimentare decomandat , apartamentul este renovat recent si prezinta finisaje de calitate si anume podele cu parchet/gresie, calorifere,jaluzele exterioare tip rulou la dormitor, ferestre din pvc, pereti cu lavabila si faianta, usa intrare din metal. Apartamentul se vinde complet mobilat/utilat, asa ca ia-ti hainele si vino in noua ta CASA. Apartamentul este spatios, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, apartamentul dispunand de incalzire prin termoficare si aer conditionat. Veti gasi aici baie cu cada si o bucatarie mobilata si utilata cu : aragaz, cuptor, spatiu de luat masa, hota, combina frigorifica. Avantajul acestui apartament, care este de altfel si cel mai important aspect al vietii cotidiene, este locul de parcare care se poate gasi cu usurinta in zona. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun , statia de metrou Nicolae Grigorescu la 7 minute de mers pe jos si statia STB Dumbrava Noua la 1 minut de mers pe jos, zona prezinta o multitudine de magazine diverse/supermarketuri/restaurante.Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin cumpararea acestui apartament la pretul de 62.000 EURO. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Eduard F, suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra. | ID intern: Pyf008B4032

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici