Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Trifoi cu 4 foi (Oxalis Iron Cross)

Ramnicu Valcea, Valcea Acum 6 luni 58 LEI Livrare cu verificare
Tip

Plante și flori

Stare

Nou

 Preț negociabil

Cadou inedit! Oferă persoanei dragi trifoi norocos cu 4 foi.

Oxalis Iron Cross sau trifoiul cu patru foi este o plantă bulboasă perenă ce crește ca tufă și dezvoltă niște minunate flori roz.
Preferă o zonă luminoasă a camerei, dar se descurcă și în semiumbră. Udarea trebuie făcută moderat. Perioada de înflorire este mai - iulie, însă planta este deosebit de decorativă mulțumită frunzelor.

Pachetul conține:
- 4 bulbi Oxalis IC;
- ghiveci sticlă rectangular, dimensiune 8 cm;
- sol special pentru încolțire;
- suport.

Livrare inclusă în preț.

Grădină - Plante - Pomi din:

Judetul Valcea Ramnicu Valcea Dragasani Horezu
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Drujba
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici