Anunțul a fost dezactivat!

Turmalina colier pandantiv

Cluj-Napoca, Cluj Acum o lună 55 LEI Livrare cu verificare
Genul

Unisex

Stare

Nou

Tip

Coliere

Marimea pietrelor difera intre coliere. Nu solicitati un colier anume din poza, este imposibil sa-l gasesc, fiecare piatra difera de oricare alta. Lungimea snurului este ajustabila intr-un mod simplu de la un diametru de aprox 25cm la aprox 33cm.

Purificati cristalul sub apa rece curgatoare sau tindandu-l in sare apoi programati-l mental pentru un scop, un vis, apoi purtati-l, amintindu-va de el cat mai des, de scopul cu care l-ati investit, ca si cum l-ati vizualiza deja implinit, materializat. Daca scopul a fost atins, purificati cristalul si reprogramati-l pentru alt tel personal.

Turmalina este un mineral, un cristal semipretios permanent incarcat electric.
Cristalele de turmalina exercita un important rol protector, absorb energiile negative, confera un somn odihnitor, sporesc concentrarea, aduc inspiratie, incredere si echilibru, un plus de sensibilitate si intelegere, echilibreaza sistemul endocrin si vitalizeaza organismul.

In plan spiritual, turmalina neagra asigura o cale de impamantare a luminii in planul pamantului, respectiv cel fizic.

In plan emotional, acest aliat ne ajuta sa ne desprindem de comportamentele obsesive si compulsive, dar si sa scapam de griji si anxietate.

In plan fizic, turmalina neagra curata corpul de toxine si sustine eliminarea metalelor grele din organism.

Turmalina este si o piatra samanica folosita in prezicerea viitorului, folosita ca protectie in timpul ritualurilor care purifica si echilibreaza toate chakrele, formand un scut protector in jurul corpului, purificand aura si indepartand blocajele. Ea reechilibreaza meridianele, promoveaza intelegerea de sine si a celorlalti, intareste increderea in sine si atenueaza frica.
Turmalina are capacitatea sa stimuleze metabolismul celular, circulatia sangvina, sa echilibreze sistemul limfatic, sa restabileasca echilibrele la nivelul sistemului endocrin si a celui nervos, sa asigure energia vitala pentru organism. Turmalina conduce la reducerea durerilor si a inflamatiilor, la accelerarea procesului de vindecare in cazul intinderii ligamentelor, arsurilor si ranilor. Se considera ca ajuta la eliminarea toxinelor si la oxigenarea intregului organism, imbunatateste starea psihica si creste capacitatea de munca. Ea are si o importanta functie de protectie asupra inimii. Contribuie la imbunatatirea reglarii termice, la cresterea imunitatii, elimina starile de oboseala si moleseala. Astfel, calitatile remarcabie ale acestor cristale au fost studiate indelung si au condus la o serie intreaga de aplicatii terapeutice.
Desi mai putin colorata decat celelalte varietati de turmalina, turmalina neagra, cunoscuta si sub numele de Schorl, este una dintre cele mai populare pietre folosite in scopuri spirituale.

Costurile de transport nu sunt incluse in acest pret.
Livrare personala in Cluj-Napoca (in zona valea seaca).
Curier rapid 25lei oriunde in tara.
Nu expediez utilizand posta romana!

Accesorii - Bijuterii din:

Judetul Cluj Cluj-Napoca Gherla Turda
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Bratara
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici