Anunțul a fost dezactivat!

Ubiquiti AmpliFi Instant Router - Mesh system

Bicaz, Neamt Acum 3 luni 900 LEI Livrare cu verificare
Tip

Modemuri-Routere

Sistem Router - Mesh Point Ubiquiti AmpliFi Instant System router wireless Gigabit Ethernet Bandă dublă (2.4 GHz/ 5 GHz) Alb
Link cu specificatii : amplifi.com/instant
Ubiquiti AmpliFi Instant System (AFi-INS) - include un router cu un ecran tactil ușor de utilizat, 1 port Ethernet Gigabit, un port WAN, un cablu Ethernet și un MeshPoint cu un port Ethernet pentru a maximiza acoperirea și a elimina zonele moarte din casa ta.
Sistemul Wi-Fi AmpliFi Instant oferă o acoperire superioară cu o gamă de până la 370 mp și configurare rapidă pentru acoperirea întregii locuințe cu Wi-Fi.Router-ul AmpliFi și MeshPoints sunt proiectate să funcționeze în combinație pentru a elimina toate puncte moarte din casa ta. Utilizează tehnologia mesh pentru a oferi performanțe wireless puternice într-un design inovator și simplu.
Cu Wi-Fi 802.11ac, AmpliFi utilizează mai multe radiouri de autoconfigurare și tehnologie avansată de antene Wi-Fi pentru a aduce acoperire Wi-Fi omniprezentă în orice rețea.
Configurare instantanee. Aplicația intuitivă, ușor de utilizat AmpliFi vă permite să vă configurați sistemul în doar câteva minute. De asemenea, oferă opțiuni de configurare, valori puternice de raportare, controale parentale, acces la distanță și acces ușor pentru oaspeți. Aplicația mobilă este disponibilă pentru descărcare pe smartphone-urile Android ™ și iOS

Laptop - PC - Periferice din:

Judetul Neamt Bicaz Roman Piatra Neamt
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Laptop gaming Laptop Macbook
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici