Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Uitați de Factura la Curent! Vila TIP 3 în Ansamblul Rezid

Snagov, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 226.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

210

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
480
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Dacă ești la vânătoare de spațiu pentru întreaga familie, Vila TIP 3 de la Snagov Villas e jackpot-ul! Oferă nu mai puțin de 6 camere, dintre care 4 dormitoare pregătite să găzduiască toate certurile pentru "cine ia patul de la geam". Are 3 băi (că, deh, să nu fie scandal dimineața) și încă un grup sanitar pentru urgențele neașteptate. 
Desigur, nu lipsește balconul unde cu siguranță te vei refugia pentru acele momente de respiro, și două locuri de parcare pentru toate derapajele familiei. Suprafața utilă este extrem de generoasă, astfel că nu va mai trebui să faci slalom printre jucării sau să te împiedici de pisică.
Curtea spațioasă îți deschide noi orizonturi pentru grătare epice și un petec de liniște verde. Materialele folosite sunt top-quality, anti-discuții cu meșterii și structura din beton este pregătită să înfrunte toate furtunile vieții. Și da, are o centrală proprie ca să scapi de grija gigacaloriei, plus un sistem fotovoltaic cu stocare pe baterii - bye-bye facturi la electricitate!
Locația? De vis! Rapid ajungi pe A3 și aproape de pădure, poziționare care îți oferă un echilibru perfect între viața urbană și momentele de natură pură. Prețul? 226.000 euro și merită fiecare cent! 
Nu mai sta pe gânduri, programează o vizionare și pregătește-ți familia pentru o nouă aventură!

Id intern: SG14294

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici