Anunțul a fost dezactivat!

Ultracentral Mircea Duplex cu Vedere Panoramica la Mare

Constanta, Constanta Acum 3 săptămâni 1.200 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1982
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem acest apartament tip penthouse elegant si rafinat ofera ocazia de a locui intr-un spatiu generos si confortabil, cu o vedere panoramica uimitoare asupra marii. Cu o dispunere pe doua niveluri, apartamentul este perfect pentru cei care doresc sa se bucure de intimitate si lux.

La parter, veti gasi un living spatios si luminos, cu o bucatarie open-space, ideala pentru momentele petrecute alaturi de familie si prieteni. In plus, exista o baie, o debara utila pentru depozitare si un balcon privat, unde va puteti bucura de aerul proaspat si de privelistea incantatoare.

Etajul superior este destinat zonei de odihna, cu trei dormitoare confortabile, fiecare avand acces la balconul propriu. Indiferent de camera in care va veti afla, veti fi invaluiti de privelistea spectaculoasa a marii, creand o atmosfera relaxanta si revigoranta. De asemenea, etajul superior dispune de o baie suplimentara, asigurand comoditate si functionalitate.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, fiind pregatit pentru a va oferi confortul deplin. Incalzirea este asigurata de o centrala pe gaze, care va permite sa ajustati temperatura dupa preferinte. Situat la etajul 4 si 5 al unui bloc din centrul orasului, veti beneficia de proximitatea plajei, restaurantelor, parcurilor, centrului comercial, postei, spitalului, liceului, scolii si gradinitei.

Acest apartament unic, cu design contemporan si amplasare centrala, este disponibil pentru inchiriere pe termen lung, oferind oportunitatea de a trai intr-un spatiu exclusivist, cu toate facilitatile necesare pentru o viata confortabila si placuta.

Confort: lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici