Anunțul a fost dezactivat!

Umidificator de aer Philips HU4813 10,NanoCloud,2l, Acoperire 44mp

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 299 LEI
Tip

Alte aparate de climatizare

Stare

Utilizat

 Preț negociabil

Umidificator de aer Philips HU4813 10, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 2l, Acoperire 44mp, Umidificare 300 ml h, Led, Negru

Respira mai usor cu umidificatorul Philips seria 2000. Tehnologia de evaporare NanoCloud raspandeste cu 99 % mai putine bacterii decat umidificatoarele ultrasonice de top si previne petele umede si praful alb. Perfect pentru dormitor sau camera copilului.

Tehnologie NanoCloud cu 99% mai putine bacterii emise in aer

Umidificatorul de aer Philips combate aerul uscat cu eficienta si igiena maxime. Distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camera si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu umidificatoarele ultrasonice. Fara praf alb si fara a uda podelele.

Proces de evaporare igienic si natural pentru a asigura performante optimizate. Aerul uscat trece prin umidificator. Sunt adaugati vapori de apa si aer umed care ies din umidificator in aerul ambiant. Tehnologia NanoCloud foloseste un proces de evaporare natural, care aspira aerul uscat, ii adauga molecule de apa si emite aer umidificat in incapere.

Previne petele umede si praful alb

Cu designul sau de 360 , umidificatorul distribuie uniform aerul umidificat in incapere, prevenind petele umede pe podea sau alte suprafete.

Mod pentru un somn linistit

In modul nocturn, umidificatorul functioneaza la nivel minim si cu toate luminile stinse, cu exceptia indicatorului de turatie. Aceasta setare iti permite sa mentii nivelul dorit de umiditate chiar si in timpul somnului.

Design care permite curatarea usoara

Designul rotund si minimalist permite curatarea usoara. Acest umidificator nu are placa de incalzire, astfel nu este necesara detartrarea.

Rezervor cu umplere usoara

Il poti umple cu un recipient sau poti duce rezervorul de apa la robinet. Indicatorul max arata clar nivelul maxim de umplere a rezervorului. Cand rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreste automat si afisajul indica faptul ca este nevoie de reumplere.

Rezervor cu umplere usoara

Cronometru

Cand folosesti cronometrul, umidificatorul functioneaza un numar setat de ore si se opreste automat la expirarea timpului setat. Poti alege 1 ora, 4 ore sau 8 ore.

Fara apa fierbinte

Un umidificator cu risc redus de arsuri cauzate de apa fierbinte sau abur cald. Tehnologia NanoCloud nu incalzeste apa, prevenind riscul de arsuri cauzate de apa fierbinte sau abur cald.

Setari de umiditate automate

Mentine un nivel constant al umiditatii cu setarile de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60 % ca nivel vizat al umiditatii, iar umidificatorul va porni si se va opri automat pentru a atinge nivelul dorit de umiditate. Senzorul inteligent de umiditate permite aparatului sa gestioneze precis nivelul de umiditate. Ofera totodata un nivel numeric in timp real al ratei umiditatii in incapere.

Absorbtie ridicata a apei si evaporare eficienta

Umidificatorul Philips are 3 turatii si o rata de umidificare de 300 ml h la cea mai ridicata setare. Este perfect pentru camerele de dimensiuni medii din locuinta, cu suprafete de pana la 44 m².

Predare personala zona Tineretului, + Bonus: vine cu 2 filtre dedicate acestui model.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici