Anunțul a fost dezactivat!

Carte jubiliară Turul Franței la 100 de ani

Sibiu, Sibiu Acum o lună 600 LEI
Tip

Cărți-Reviste

Pentru pasionații de ciclism, în special cea mai mare competiție de profil care este Turul Franței, dar și de limba germană în același timp, ofer spre vânzare o carte de colecție, scoasă la moment aniversar de o editură germană, în colaborare cu ziarul francez L’Equipe, care a oferit relatări și reportaje despre această competiție încă de la prima ediție.

Cartea a apărut în Germania în anul în care s-au aniversat 100 de ediții ale Turului Franței, care se desfășoară anual. Este o culegere în care se evocă 100 de momente mai speciale din această competiție, petrecute de-a lungul celor 100 de ediții. Cu povestiri amuzante sau triste, cu recorduri, cu portrete ale unor cicliști mai vechi sau mai noi, cu imagini de arhivă de la începuturi, când cicliștii se întreceau chiar noaptea prin munții Franței. Este ca o epopee a zeilor și eroilor ciclismului mondial, care s-au luptat vreme de 100 de ani pe coastele și culmile Alpilor și ale Pirineilor!

E adevărat că această carte se adresează doar celor care cunosc limba germană, dar va fi un prilej de încântare.

Comparată cu cărți de aceeași anvergură de la noi, cum ar fi de exemplu enciclopedii sau colecții de opere complete ale unor mari scriitori sau poeți, are o valoare chiar mai mare.

De aceea eu propun prețul de 600 RON și aștept amatorii.

Luați în considerare că lucrarea este în stare excelentă, nu a fost citită, doar am răsfoit-o fugitiv ca să îmi dau seama cam despre ce e vorba.

Predare în Sibiu sau curier ramburs+taxe de expediere.

Preț 600 lei

Cărți - Reviste - Filme din:

Judetul Sibiu Sibiu
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Pistol Ghete fotbal Pescuit
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici