Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

VÂNDUT! Apartament, str. Eminescu, Arad.

Arad, Arad Acum 4 luni 73.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

97

An finalizare construcție
1915
Etaj
1
Compartimentare
Circular
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
 Preț negociabil

Prorpietate VÂNDUTĂ!
Apartament cu 3 camere, amplasat în zona centrală a Aradului, pe strada Eminescu, este în căutarea unui nou proprietar!
Cu o suprafață utilă de aproximativ 97 mp, aceasta proprietate este cu adevărat specială. Reprezintă o oportunitate perfectă pentru a-ți achiziționa propriul sediu pentru birouri.

Apartamentul este recent renovat, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un spațiu modern și atrăgător, pregătit pentru a-ți transforma visele în realitate.

Încălzirea se realizează prin intermediul caloriferelor alimentate de centrala termica pe gaze naturale, asigurându-ți un ambient plăcut și confortabil.

Sunteți in căutarea locației potrivite pentru afacerea dvs?
Acest spațiu este ideal! Contactați-mă astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a transforma aceasta proprietate într-un spațiu personalizat pentru nevoile dvs.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0757 662 907 sau prin mesaj privat pe whatapp. Andrei Caracioni consultant imobiliar.

Cereți mai multe detalii, programați o vizionare astăzi și asigurați-vă că obțineți acest apartament într-o locație de top din Arad!

Cod proprietate: CP1729030

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici