Anunțul a fost dezactivat!

Vanzare Apartament 2 Camere Nerva Traian-Centrala Proprie-Loc De Parca

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 164.500 EUR
Zona

Nerva Traian

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
1996
Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet

Global Imob Estate va ofera spre vanzare un apartament superb situat in zona centrala a Bucurestiului, la doar 15 minute de mers pe jos de statia de metrou Timpuri Noi. Aceasta locuinta decomandata, extrem de bine compartimentata, ofera lux si confort prin designul sau modern si dotarile de inalta calitate.

Locuinta de Vis intr-o Zona Centrala si Verde

Apartamentul se afla intr-un imobil reabilitat termic, construit in 1996, amplasat intr-o zona linistita adiacenta bulevardelor Octavian Goga si Nerva Traian. Privelistile asupra Parcului Emil Garleanu adauga un farmec aparte, oferindu-va ocazia de a trai in centrul orasului, bucurandu-va totodata de aer curat si liniste.

Luminozitate si Confort pe Tot Parcursul Zilei

Situat la etajul 7 din 8, apartamentul beneficiaza de o orientare est-sud-est, asigurand lumina naturala pe tot parcursul zilei si oferind o panorama impresionanta. Cele doua balcoane inchise cu termopan adauga spatiu suplimentar si confort, permitandu-va sa va bucurati de priveliste in orice anotimp.

Dotari de Lux si Spatiu Generos

Cu o suprafata utila de 57 mp si o suprafata construita de 63 mp, apartamentul este complet mobilat si utilat la standarde de lux. Dotarile includ aer conditionat, centrala proprie, parchet, gresie, faianta, usi interioare din sticla securizata, usa de intrare din metal si instalatii electrice noi. Locuinta este pregatita sa va ofere tot confortul necesar pentru o viata moderna si relaxanta.

Facilitati si Vecinatati de Top

Blocul este foarte bine intretinut, cu vecini linistiti si o comunitate prietenoasa. In fata imobilului se afla un parculet cu bancute si locuri de joaca pentru copii, iar in spatele blocului exista o parcare imensa cu loc de parcare platit ADP. In apropiere, aveti la dispozitie o gama variata de institutii bancare, centre comerciale, institutii de invatamant si mijloace de transport, inclusiv STB si metrou.

Conexiuni si Infrastructura Completa

Zona dispune de toate utilitatile necesare: apa, gaze, canalizare, internet si cablu. Infrastructura sociala este completa, facilitand accesul rapid la magazine, piata, gradinita, scoala, drumuri urbane, hoteluri, aeroporturi, baruri, puburi si restaurante.

Documentatie si Siguranta

Apartamentul detine toate actele necesare: carte funciara, numar cadastral si certificat energetic, oferindu-va siguranta unei achizitii fara probleme. Incalzirea centralizata proprie asigura un confort termic optim pe tot parcursul anului.

Oportunitate Unica de Achizitie

Pretul acestui apartament este de 164.500 euro, usor negociabil, oferindu-va astfel o oportunitate excelenta de a investi intr-o proprietate deosebita, situata intr-o zona centrala si bine cotata a Bucurestiului.

Va asteptam cu drag sa descoperiti aceasta locuinta deosebita, un adevarat refugiu de confort si eleganta in inima capitalei!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici