Anunțul a fost dezactivat!

Vanzare Apartament 3 Camere Calea Calarasilor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 89.000 EUR
Zona

Calea Calarasilor

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

67

An finalizare construcție
1963
Etaj
3
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
De renovat
Clasă energetică
C
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Descoperiți o oportunitate unică cu Eurocity Estate! Avem plăcerea să vă prezentăm un apartament amplu de 3 camere, semi-decomandat, situat în inima zonei Calea Călărașilor, la etajul 3 din 3 al unei clădiri pitorești (blocul nu dispune de lift). Această proprietate este ideal poziționată în apropiere de zona Decebal, oferind acces rapid către numeroase facilități și puncte de interes din București.

Cu o suprafață utilă generoasă de 68 de metri pătrați, apartamentul este conceput pentru a oferi confort și funcționalitate. Beneficiind de 2 balcoane care aduc lumină naturală și prospețime în interior, acesta dispune de o baie care va trebui renovata , 2 dormitoare spațioase și un living deschis către bucătărie, creând un spațiu primitor și plin de viață.

Construit în anul 1962, apartamentul emană un farmec aparte, oferind totodată posibilități de modernizare și personalizare în conformitate cu preferințele dumneavoastră.

Eurocity Estate vă invită să explorați această oază de confort și eleganță, reprezentând o investiție ideală pentru un cămin familial sau un spațiu locativ de excepție într-una dintre cele mai dorite zone ale Bucureștiului.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți în imobiliare este aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție și pentru a vă oferi sprijinul necesar în realizarea unei alegeri înțelepte și avantajoase.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici