Anunțul a fost dezactivat!

Vanzare Apartament 3 camere Crangasi

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 95.000 EUR
Zona

Crangasi

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1974
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil
 Nu include TVA

Va propunem spre vanzare un super apartament cu 3 camere, complet mobilat şi cu design scandinav, dotat cu un balcon şi o vedere impresionantă spre parc, construit în 1974, in zona Crangasi.
Această proprietate superbă îmbină eleganţa modernă cu farmecul atemporal al designului scandinav, oferind o experienţă de locuire unică.
La intrarea în apartament, veţi fi întâmpinaţi de o senzaţie de spaţiu şi lumină naturală, datorită ferestrelor mari care încadrează priveliştea parcului. Zona de trai cu concept deschis prezintă linii curate, decor minimalistic şi o paletă de culori relaxantă, creând o atmosferă serenă şi primitoare.
Camera de zi se îmbină armonios cu zona de luat masa, oferind un spaţiu ideal pentru a primi oaspeţi sau a savura mese în familie. Mobilierul şi decorul reflectă etosul designului scandinav, cu accent pe funcţionalitate, simplitate şi materiale naturale. Parchetul din lemn de înaltă calitate adaugă căldură şi personalitate întregului spaţiu.
Bucătăria impresionează prin designul său elegant şi eficient, fiind echipată cu aparate electrocasnice de ultimă generaţie şi spaţii generoase de depozitare. Aceasta a fost concepută pentru a inspira creativitatea culinară, menţinând în acelaşi timp o integrare armonioasă cu estetica generală a apartamentului.
Cele doua dormitoare au fost proiectate cu grijă pentru a oferi confort şi relaxare. Fiecare cameră dispune de dulapuri spaţioase, covoare moi şi ferestre mari care inundă camerele cu lumină naturală. Dormitorul principal include o baie proprie, asigurând astfel confort şi intimitate suplimentare.
Ieşiţi pe balcon şi veţi fi captivaţi de priveliştea panoramică a parcului, creând o oază liniştită în inima oraşului. Balconul oferă decorul perfect pentru mese în aer liber, cafele matinale sau pur şi simplu pentru a vă bucura de liniştea peisajului verde din jur.
De asemenea, acest apartament se vinde complet mobilat, inclusiv cu piese atent selecţionate care completează estetica designului scandinav, asigurând o experienţă fără griji pentru noul proprietar.
Situat într-un cartier foarte dorit, rezidenţii vor avea acces uşor la facilităţi, centre comerciale şi zone de recreere, făcându-l un loc ideal pentru a fi numit "acasă".
Pe scurt, acest apartament cu 3 camere şi design scandinav oferă o combinaţie armonioasă între funcţionalitate modernă, design atemporal şi privelişte pitorească spre parc. Cu interioarele complet mobilate, oază de balcon şi amplasamentul excelent, această proprietate reprezintă o

- Frigider LG
- Aragaz 2023 Model
- WHIRLPOOL maşină de spălat
- HOTA
- masa pentru 4 persoane
- IKEA autocar pentru 3 persoane
- 160 cm pat
- pat cu design special
-accesorii

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 3%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici