Anunțul nu mai este valabil. Vezi mai jos alte anunțuri similare
Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vânzare vilă situată în Târgu-Jiu, Bld Ecaterina Teodoroiu

Targu Jiu, Gorj Acum 5 luni 161.000 EUR
Zona

1 Mai

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

150

Suprafață teren (m²)
300
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil
 Accept schimburi
 Ansamblu rezidențial

Vă prezentăm pentru achiziție o proprietate încântătoare, o vilă exclusivistă , spațioasă , cu un design desavârșit și o calitate excepțională, situată pe Bld. Ecaterina Teodoroiu, Târgu-Jiu.

Proprietate are o suprafață utilă totală de aproximativ 150 mp, deține două niveluri : P+1 , vila include patru camere, două grupuri sanitare , living open space + bucătărie , două terase închise în PVC , garaj.

La parter se găsesc living-ul deschis cu bucătăria și un grup sanitar de serviciu zona de birou , grup sanitar. Living-ul este cald, primitor și luminos grație ferestrelor largi care ocupă peretele exterior cu zona de relaxare și zona de dinning . De aici se poate ieși pe terasă în zona barbeque. Bucătăria este finisată, mobilată și utilată.

Urcănd pe scara interioară veți ajunge la etajul vilei, destinat odihnei. Aici sunt dispuse 3 dormitoare și grup sanitar dressing și o terasă generoasă închisă. Podul momentan este amenajat corespunzător pentru odihnă fiind transformat în dormitor cu dressing .

Dacă iți dorești o oază de liniște în oraș, aproape de toate punctele de interes , atunci această proprietate ar putea fi ceea ce cauți, toate acestea cu 0% comision cumpărător. Această proprietate este disponibilă la vânzare complet mobilată și utilată cu mobilier .

ADImobiliare !

Suntem o agenție de consultanţă imobiliară profesionistă, care lucrează pentru tine și cu tine pentru a obține cea mai bună tranzacție în favoarea ta! Nu contează dacă ești proprietar sau ești un client în căutarea unei proprietăți, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel încât lucrurile să decurgă perfect !

Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici