Anunțul a fost dezactivat!

Vanzari Case / vile ILFOV - NORD CORBEANCA

Corbeanca, Bucuresti-Ilfov Acum 6 luni 700.000 EUR
Zona

Nord

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

285

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Se vinde vila individuala in minicomplex rezidential cu vedere la lac in Corbeanca, constr. 2022, P 1, 6 camere ,supr. totala: 320mp, supr. utila: 285mp, supr. teren: 400mp, amprenta sol: 198mp, complet mobilata si utilata.
Casa este compartimentata astfel: la parter regasim - hol acces, vestibul, living, bucatarie inchisa, grup sanitar, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, dressing/garderoba, garaj pt 2 masini, spatiu tehnic si terasa deschisa; la etaj avem - 3 dormitoare cu terase individuale, bai proprii si zona de dressing, spatiu tehnic (spalatorie, uscatorie, camera de depozitare, camera de calcat).
Proprietatea este racordata la toate utilitatile: gaze, curent, canalizare tip fosa septica, apa curenta si detine: sistem de incalzire tip Pompa de caldura aer Nibe Suedia , incalizere generala in pardoseala fara radiatoare cu sistem de filtrare a apei Kinetico, parchet triplustratificat Germania, usi Barausse fabricate in Italia cu inaltime extra standard; obiecte sanitare Diseno Italia sau custom; bucatarie Italia cu sistem de deschidere electric , cu blat din Ceramica alb mat cu venatura, electrocasnice Barazza Italia profesionale, frigider Hitachi, sistem multisplit Daikin in toate camerele, sistem de supraveghere 8 camere, alarma cu senzori de interior in toate spatiile interioare, televizoare Qled in fiecare camera montate pe suport perete, toate piesele de mobilier Rovere Mobili Italia. Zona in care se afla complexul rezidential are acces facil catre centre comerciale, scoli, gradinite, unitate medicala si mijloace de transport in comun.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 5
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici