Anunțul a fost dezactivat!

Vila 5 camere nemobilata Ansamblu Rezidential

Sanpetru, Brasov Acum 5 luni 1.200 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

211

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
711
Stare proprietate
Bună
 Ansamblu rezidențial

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere o vila nemobilata, cu bucataria dotata si echipata, situata intr-un cartier exclusivist din Sanpetru, finalizat in anul 2011 .

Vila este de tip P+M, are o suprafata construita de 265,60 mp si o arie utila de 211,48 mp si dispune de un teren total de 711 mp amenajat cu gazon, pomi ornamentali, flori si barbeque.
Proprietatea are o amprenta la sol de 145 mp, beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari si are urmatoarea compartimentare : parterul in suprafata utila de 115 mp are in compozitie un living cu semineu si dining si iesire pe o terasa de 30 mp, bucatarie si camara, birou, garaj, hol si casa scarii, iar la etaj regasim un master cu baie proprie si terasa, doua dormitoare cu balcon fiecare, deservite de catre o baie.

Bucataria este complet mobilata utilata, dispune de blat granit, linie cu electrocasnice marca Franke ce cuprinde masina de spalat vase, plita si cuptor electric, combina frigorifica Indesit.

Finisaje : Pardoseli – parchet din lemn masiv in dormitoare , gresie si faianta in bai, tamplarie din lemn Meranti cu geam termopan si cu deschidere culisanta, terasa exterioara si gradina amenajata cu piatra naturala, gazon, pomi ornamentali, flori si barbeque.

Dotari : Vila dispune de utilitati separate (apa, gaz, current, canalizare, conexiune internet), centrala termica proprie pe gaz Viessmann, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acces auto si parcare proprie cu garaj incalzit .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 167
-Indice de emisii echivalent CO2/ 48
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Facilitati : Acces facil inspre si dinspre centrul Brasovului, mijloace de transport in comun, intrare privata cu supraveghere video, iluminat public.

Pret Inchiriere : 1200 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat in functie de consum.

Conditii de inchiriere si modalitati de plata : Nu se accepta animale de companie in interiorul spatiului inchiriat, se solicita contract garantat pe minim un an, plata in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Proprietatea este libera spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de tel: 0767. 300. 400, persoana de contact - Apostol Marian.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici