Anunțul a fost dezactivat!

Vila 5 camere P+M Nadab

Nadab, Arad Acum un an 95.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

370

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
1500
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Vila 5 camere P + M Nadab , este situata in zona centrala a localitatii, constructie anul 2007, constructie din caramida,  suprafata construita a vilei este 400 mp ,  suprafata teren 1500 mp , frontul stradal este de 20 ml.

Vila 5 camere P+ M Nadab, este compusa din 2 dormitoare, living spatios si luminos open space cu bucataria, locul de luat masa cu iesire pe terasa,  baie , camara alimente la parter, terasa de cca 20 mp, scara interioara, mansarda foarte spatioasa , compusa din 2 dormitoare, baie , 2 dressinguri si un living foarte generos , este la gri nu este finalziata.

Vila 5 camere P + M Nadab, are incalzirea centrala pe lemne , teava de gaz este la coltul casei langa spatiul comercial, curtea frumos amenajata , fantana arteziana, alei betonate, decorata cu arbori ornamentali, iarba , gradina generoasa care se poate utiliza sau decora ca spatiu verde, zona de agrement sau gradina pentru cultivat diverse .

Vila 5 camere P + M Nadab, detine si un spatiu comercial in suprafata de 100 mp, compus din 2 sali, birou, doua grupuri sociale, terasa, incalzire centrala proprie pe gaz, clima, curte separata de casa care de asemenea poate deveni terasa.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici