Anunțul a fost dezactivat!

Vila Cleja la E 85 si 20 km de Bacau

Bacau, Bacau Acum o lună 139.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

175

An finalizare construcție
2006
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Blitz ofera spre vanzare o vila situata in localitatea Cleja , la numai 20 km de oras, amplasata pe drumul E85 , avand deschidere la strada de 17 m, cu o suprafata de teren de peste 500 mp si cea construita desfasurata in 190 mp , din care parter de 90mp si etaj de 90 mp construiti, casa este din caramida . A fost edificata pe fundatii din beton, structura de rezistenta fiind asigurata cu stalpi si centuri din beton armat, oferind un plus de siguranta si comfort.
Parterul este compus dintr-un living grandios foarte luminos si spatios, hol, baie, bucatarie, o camera mare care acum are o linie de imbuteliere in ea, conform pozei, ce poate fi folosita ca dormitor cu birou inclus, camera tehnica unde se afla centrala propie , iar din hol se coboara la subsol unde este un spatiu enorm acum fiind folosit ca depozit , ce poate fi fructificat ca beci, crama, vinarie, sala de jocuri, orce , fiind foarte racoroasa, inalta si spatioasa , putand fi la dispozitia si imaginatia dumneavoastra un coltisor retras.
Etajul este format din hol, 2 dormitoare mari cu baie propie si spatiu separat de birou lucru si un dormitor mai mic avand baia cu intrare din hol.
Curtea din fata este cu pavele si beton unde intra lejer 2,3 masini pe mijloc, iar intr-o parte este spatiu verde si copaci.
Partea din spate este formata dintr-o livada mica de meri si pe langa alti copaci fructiferi, verdeata si mult oxigen.
Casa are toate utilitatile incluse, momentan este inchiriata, se poate prelua si chiriasul daca o luati ca pe o investitie sau se poate elibera imediat, daca vreti sa va mutati.
Aceasta vila are potential si de bussines gen : motel, restaurant cu camere de cazare, shaormerie sau bar cu jocuri de noroc, astea fiind cateva idei doar, fiind amplasata la E85 are un avantaj de o posibila afacere si in agroturism, avand posibilitatea sa cumparati si terenul din spatele casei de peste 1100 mp pe care se afla si o hala de 240 mp, fiind al aceluiasi propietar.
Posibilitati multiple , casa de locuit sau afacere, sau poate amandoua deodata pentru o familie, pretul acesteia este negociabil la vizionare.
Pentru mai multe informatii sau detalii, contactati-ne !!!


Cod ofertă / ID BLITZ: P129085
Id intern: P129085

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Curent
Apă
Canalizare

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici