Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Vila din Caramida în Fântânele, Bacău - Oaza Ta de Lini?

Bacau, Bacau Acum 2 săptămâni 185.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

212

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
2800
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Blitz Imobiliare Bacău vă propune spre achiziționare o vilă deosebită, care poate fi pentru o familie mai numeroasă chiar casa visurilor. Situată într-o zonă exclusivistă, la doar 8 km de orașul Bacău, în localitatea Fântânele (varianta Hemeiuși-Mărgineni), această proprietate atrage prin următoarele caracteristici:

Terenul în total este de aproape 2800 mp, din care:

Intravilan: 1200 mp
Extravilan: 1600 mp
Deschiderea la stradă este de 17,5 metri. Vila este construită în anul 2007, din cărămidă, cu placă și grinzi din beton, o construcție realizată cu un grad mare de siguranță antiseismică (se poate verifica în documentația de execuție). Menționăm că imobilul a fost construit de proprietari pentru confortul lor personal, nu pentru vânzare.

Imobilul este decomandat și este construit în regim P+E+M, cu acoperiș tip Lindab, având pe parter:

1 living mare
1 baie generoasă cu cabină de duș și bideu, completă
1 bucătărie mare
2 dormitoare foarte generoase
1 hol la intrarea în casă
1 hol între cele 2 dormitoare
La etaj avem, de asemenea:

1 living spațios, care poate fi transformat în dormitor
1 baie mare cu cadă și bideu, completă
1 dormitor spațios
1 balcon deosebit de generos, din bare inox
La mansardă avem un spațiu deocamdată folosit pentru depozitare, dar care poate fi locuit cu o mică investiție.

De asemenea, se găsesc lângă casa principală:

1 garaj cu un beci din beton generos, amenajat cu rafturi
1 bucătărie de vară
1 cameră pentru centrală care există în 2 variante, pe gaz și pe lemn, ambele funcționale
Total suprafață utilă: 212 mp (doar vila propriu-zisă) + celelalte anexe amintite mai sus: 68 mp, total suprafață utilă: 239 mp utili, 266 mp total suprafață construită. Casa prezintă termoizolație la exterior, tâmplărie cu termopan, scări interioare moderne din inox și este mobilată, utilată.

În reședință se găsesc frumos amplasați în partea din față arbori tip Tuia, maturi și desfășurați pe întreaga suprafață, și pe rod o multitudine de copaci: caiși, meri, peri, cireși, vișini, pruni, zmeură, mure etc., o livadă la tine acasă, special amenajată pentru a fi udată cu 2 fântâni, având pompă cu hidrofor, un solar, încă un spațiu tip magazie pentru scule etc., cuști pentru găini, iepuri etc.

Peisajul de poveste și liniștea acestui loc te încântă pur și simplu încă de la primul contact. Vecinii sunt de asemenea de foarte bună calitate. Actele proprietății sunt la zi și pregătite pentru cumpărare. Restul facilităților și detaliilor oferite de această proprietate îl vom descoperi împreună doar la vizionare. Se acceptă plata și cu credit ipotecar! Vă așteptăm cu drag!
Cod ofertă / ID BLITZ: P129839
Id intern: P129839

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Curent
Apă
Gaz
Sistem irigaţie

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici