Anunțul a fost dezactivat!

Vila Exclusivista Ansamblu rezidential OTOPENI NORD

Otopeni, Bucuresti-Ilfov Acum un an 172.999 EUR
Zona

Nord

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

111

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
267
Stare proprietate
Bună

Va propunem spre vanzare o vila deosebita construita la calcan, cu o terasa generoasa si o curte orientata spre Sud, astfel va puteti bucura de caldura soarelui pe tot timpului anului.
Casa este situata intr-un complex privat in Nordul Otopeniului, cu acces restrictionat prin bariera. Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare individuale. Ca si facilitati aveti la cativa metri distanta de gradina dumneavoastra, o piscina generoasa, precum si un loc de joaca pentru copii de care va puteti bucura individual sau impreuna cu invitatii dumneavoastra.
Vila este compusa dintr-un living generos de 27 mp cu iesire directa catre o terasa de 12 mp care poate fi transformata intr-un winter garden extrem de util astfel va puteti bucura de gradina dumneavoastra pe tot parcursul anului indiferent de anotimp. Locuinta este foarte bine compartimentata si dispune de 2 dormitoare mari cu baie proprie, precum si un dormitor amenajat pentru copii., si o baie de serviciu la parter. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata. Avand in vedere ca este la calcan si vitrajul este pe Sud, vila are costuri reduse de utilizare. Aceasta proprietate se preteaza pentru persoane tinere, energice care isi doresc sa isi creasca copiii intr-un mediu sigur si sub supraveghere. Cartierul este superb amenajat si le ofera copiilor posibilitatea de a desfasura diferite activitati in aer liber, precum si diferite sporturi cum ar fi ciclismul, inotul, etc.
Totodata pozitia ansamblului rezidential este in apropierea patinoarului, complexului de natatie, a scolilor, gradinitelor, precum si a diferitelor centre comerciale astfel nivelul dumneavoastra de trai este corespunzator unei familii ce isi doreste sa intreprinda activitati relaxante in natura.
Disponibilitate imediata. Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici