Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Vila in Tulcea cuviesire la lacul Somova

Mineri, Tulcea Acum o lună 399.000 EUR
Zona

Sud-Est

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

270

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
3000
Stare proprietate
Nouă

Vand/schimb cu Constanta, vila si casa tip parter, aflate in Mineri, jud Tulcea cu iesire la lac. Zona are potențial turistic

Terenul este de 3000 m.p, iar in curte se afla doua case, una cu etaj si mansarda si una doar parter.
Descriere vila:
-Suprafata totala utila de 290 m.p. , izolata cu doua randuri de polistiren (un rand de 5 cm extrudat si un rand de 10 cm expandat), acoperite cu tencuiala decorativa si brau din caramida aparenta. Vila este acoperita cu tigla, tamplarie de pvc maro cu 7 camere si geamuri tripan. Incalzirea in toata casa este in pardoseala si se face cu pompa de caldura tip apa-apa, extrem de economica cu acte doveditoare de consum. Apa calda este asigurata tot de pompa de caldura. In curte se afla un puț care are o adancime de peste 100 m, apa potabila fiind asigurata fie din acest put, fie din reteaua publica, la alegere.
In curte se afla si un foisor de 42 m.p si un barbeque format din plita, cuptor, gratar cuptor de paine, chiuveta, precum si anexe:magazie, curte pt pasari, solar de legume.
Parter: aici se gaseste un living open space de 70 m.p cu geamuri mari tip vitrina, usi glisante care dau in terasa casei, o bucatarie deschisa (cine doreste o poate inchide), casa scarii, un dormitor si o baie. Pardoseala este acoperita cu parchet si gresie, incalzirea in pardoseala fiind reglata automat, dupa necesitatea fiecaruia, din distribuitoare automatizate pentru fiecare camera.
Et 1 format din: 3 dormitoare, unul fiind matrimonial cu baie si o a doua baie care deserveste celelalte dormitoare de pe etaj. . Pardoseala este acoperita cu parchet si gresie, incalzirea in pardoseala fiind reglata automat, dupa necesitatea fiecaruia, din distribuitoare automatizate pentru fiecare camera.
Mansarda: formata din dormitor, dresing, baie si un mic living. . Pardoseala este acoperita cu parchet si gresie, incalzirea in pardoseala fiind reglata automat, dupa necesitatea fiecaruia, din distribuitoare automatizate pentru fiecare camera.
Subsolul are camera tehnica care adaposteste centrala, dedurizatorul de apa si de asemenea se mai afla si un spatiu de depozitare de 50 m.p.
Terasa: are iesire din livingul de la parter are in jur de 20 m.p, forma dreptunghiulara si are si o baie de serviciu .

Descriere casa tip parter:
-suprafata este de 80 m.p, si are un living, bucatarie deschisa cu un bar, dormitor si baie. Pardoseala este acoperita cu gresie si incalzirea se face cu calorifere cu centrala electrica. Casa este acoperita cu tabla tip Lindap de culoare rosu.
Curtea are 700 m.p acoperiti cu gazon si restul este pavata cu piatra.

Restul terenului este agricol, terasat si are iesire la lac, dar datorita vegetatiei, iesirea cu barca se face doar de pe cele doua canale care sunt in imediata apropiere a casei.

Casa are sistem de monitorizare video in exterior si sistem de alarma in interior. Poarta se deschide pe baza de telecomanda sau din aplicatie.
Aceste spatii se pot de asemenea și închiria putând fi folosite minunat pentru o pensiune, casa de batrani after school sau pur si simplu de locuit pentru o firmă, familie numeroasa. Pretul pt inchiriere este discutabil in functie de activitate.
Pentru mai multe fotografii sau detalii va rog sa ma contactati telefonic sau mesaj

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici