Anunțul a fost dezactivat!

Vila individua 4 cam,147 mp utili+teren 504 mp,terasa inchis

Berceni, Bucuresti-Ilfov Acum un an 144.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

147

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
504
Stare proprietate
Bună

Daca tie iti place viata in natura, daca iti place sa tunzi iarba, daca iti place sa-ti vezi copiii alegand prin iarba, jucandu-se in gradina, daca iti place sa ai prietenii alaturi, daca iti plac animalele si familia ta este formata inclusive din patrupede(sau daca copilul tau te roaga de ceva timp sa aduci in familie unul), daca ai nevoie de spatiu, daca nu vrei sa mai muti in fiecare seara masina la alt colt de strada si sa te trezesti dimineata speriat ca poate ti-au ridicat-o.. Daca iti doresti un camin cald, primitor, vesel, luminos si incapator, atunci bine ai venit in casa perfecta pentru tine!

"Acasa" e locul acela placut in care te intorci obosit dar entuziasmat, locul in care iti gasesti linistea. "Acasa" este locul unde intreaga familie se poate regasi intr-o oaza de liniste si verdeta. O casa trainica, construita responsabil "ca pentru noi", ferita de zgomotul cotidian.
Vila individuala confortabila si eleganta, cu o suprafata locuibila generoasa, de 147 mp + terasa inchisa de 22 mp.
Constructia casei a fost finalizata in toamna anului 2015 si locuita din Iunie 2016 pana in prezent, fiind compartimentata astfel:
* parter - hol, living, bucatarie inchisa, baie, camera tehnica, terasa inchisa
* etaj mansardat- 3 dormitoare, 2 bai
* pod, beci
Terenul are in total 504 mp, cu amprenta casei de ~ 120 mp. Curtea are o suprafata generoasa, ~ 380 mp, cu o zona verde, gazon (aprox 200 mp), imprejmuit de multi pomi fructiferi, gratar, alee betonata pentru parcare masini.
Terenul are dubla deschidere, situat pe sosea asfaltata si iluminata. Locuinta este situata intr-un cartier nou, in plina dezvoltare, la 200 m de soseaua principala, la iesire din comuna Berceni, in localitatea Dobreni . In apropierea locuintei se afla centru de fitness si activiti pentru copii (Sabri), restaurante, magazine alimentare, scoala, dispensar, biserica.

Casa este din caramida Porotherm, inclusiv peretii interiori, izolata la exterior cu polistiren de 10cm, vopsea structurata.Este racordata la reteaua electrica, apa (put de mare adancine) si dispune de fosa, incalzire proprie prin centrala noua pe peleti, achizitionata in Septembrie 2021. Reteaua de apa publica este in curs de extindere in zona, iar proiectul de gaze a fost aprobat.
Terasa exterioara, cu iesire din living, a fost inchisa in 2020, cu perete din BCA peste care a fost montata caramida aparenta si usa + geamuri termopan glisant. A fost tras cablu TV si mobilata cu canapele. Astfel, a devenit foarte confortabila si practica, oferind posibilitatea de a fi folosita atat vara, cat si primavara
toamna

Potrivita familiilor cu copii, iubitorilor de spatiu si natura, oamenilor carora le place sa simta iarba sub picioare, minunatia aceasta de casa poate fi a voastra. A ta si a familiei tale. In aceasta toamna, veti putea sa va bucurati de ea. Si toamna, noul an scolar si noul capitol din viata voastra, poate incepe aici. Prietenii vostri vor putea sa se bucure alaturi de voi, petrecerile de casa noua pe care le veti organiza aici vor fi legendare, copiii vostri vor putea primi musafiri si sa-si serbeze zilele aniversare impreuna cu toti prietenii lor, iar serile voastre petrecute in familie vor trece de la stadiul de canapea intre patru pereti, la cadru deschis, in curte, gradina, la gratar, jucandu-va si bucurandu-va de viata libera si unii de ceilalti!

Proprietatea va este oferita spre vanzare cu comision 0 pentru cumparator!
Agentii si agentiile imobiliare sunt asteptate la colaborare ( contactati-ma in prealabil sa va ofer prezentarea nebranduita).
Id intern: P69823

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici