Anunțul a fost dezactivat!

Vila lux 4 camere (bucatarie mobilata) panouri fotovoltaice

Ciorogarla, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 160.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

112

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
301
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Excelenta prin experienta!

Va propunem la vanzare in exclusivitate o vila individuala de lux intr-un mini-complex rezidential cochet in Ciorogarla - 20 minute de metrou Pacii, pe o strada asfaltata, cu acces rapid la STB, supermarket, gradinita, etc).

Constructie premium mult peste media zonei, exista poze din toate stadiile de constructie. Structura pe cadre de beton cu caramida porotherm, 2 placi turnate. Locuinta dispune de sistem panouri fotovoltaice de 6KW si se preda cu dosar de prosumator inclus.

Acces auto pe poarta electrica cu telecomanda sau pietonal cu amprenta/cod sau telefon.Curte amenajata cu gazon si sistem de irigare automat.

Centrala pe gaz 30Kw, scari interior din Marmura de cea mai inalta calitate iar
treptele exterior sunt din Granit. Corpuri de iluminat, Gresie/faianta import Spania,
parchet 10mm grosime, Cada Freestanding, Lavoar turnat din compozit.

Compartimentare: 1 living, 1 bucatarie inchisa, 3 dormitoare, 3 bai, terasa exterioara, pod pentru depozitare (se sta in picioare la coama). Suprafata utila 112mp, suprafata totala 145.3mp, amprenta la sol 77mp, teren 301mp (242mp cota drum servitute).

Bucatarie complet mobilata (MDF) si echipata complet cu electrocasnice de ultima generatie (plita incorporabila Hansa, cuptor incorporabil Arctic, masina de spalat vase Artic, hota telescopica Zanussi, chiuveta din compozit).

In mini-complex mai exista o optiune identica disponibila nemobilata/fara panouri fotovoltaice la 140000 EURO (TVA inclus - taxare inversa pt firme) si una la 170000 EURO (TVA inclus) cu suprafata teren mai mare.

Porgram de vizionare flexibil, inclusiv seara sau weekend (cu programare), avem cheile proprietatii. Termen de mutare imediat, utilitati racordate, acte pregatite pentru vanzare.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici