Anunțul a fost dezactivat!

Vila Pipera II Comunitate liniștită II Curte proprie

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 1.500 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

128

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
130
Stare proprietate
Nouă
 Ansamblu rezidențial

ANG Luxury Properties oferă catre închiriere o vila situata în zona Pipera, ce dispune de curte și două parcări supraterane proprii.


Vila face parte dintr-un proiect de tip „comunitate închisă” cu acces controlat, fiecare casă beneficiind de locuri de parcare și grădină proprie. Siguranța este cea mai importantă pentru viitorii rezidenți, astfel încât întregul complex va fi păzit și monitorizat.

Compartimentarea inteligentă a casei e cea care permite utilizarea optimă a spațiului, fără pierderi inutile de suprafețe. Pornind de la confortul necesar unei locuințe, parterul vilelor este construit sub forma următoare: spațiu larg deschis cu bucătăria și zona de dining, suprafețe mari vitrate, care lasă lumina să animeze interiorul casei, ieșire în curte direct din living, astfel încât să-ți poți savura cina afară împreună cu familia, sau cafeaua într-o dimineață cu soare. Sus se gasesc cele trei dormitoare, fiecare cu baie proprie și spațiu de dressing, plus un birou în mansardă, atat de necesar în această perioadă in care apare tot mai pregnant necesitatea de a lucra de acasă.

Aspectele tehnice sunt bine gândite pentru eficienţă. Geamurile termopane cu izolare termică contribuie la confortul termic, iar sistemul de încălzire cu centrală termică individuală permite controlul individualizat al temperaturii.

Odată ce păşiţi în living, veţi fi întâmpinaţi de o atmosferă caldă şi primitoare, accentuată de nuanţe blânde şi luminoase care se împletesc perfect cu mobilierul sofisticat şi plin de caracter.

Pentru o prezentare detaliata a apartamentului va invitam la biroul nostru din ONE Herastrau Plaza.

Cu deosebita consideratie,
ANG Luxury Properties
Your comfort is our job!

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici