Anunțul a fost dezactivat!

Vila Premium Tunari

Tunari, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 156.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

81

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
265
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Excelenta prin experienta!

Va prezentam o frumoasa vila situata intr-un ansamblu rezidential de doar 4 case, finalizate in anul 2022. Cu o suprafata generoasa de 93.5 metri patrati.
Dispune de 3 camere spatioase, 2 bai moderne si o bucatarie deschisa, perfecta pentru a va intampina familia si prietenii cu cele mai bune preparate.
Finisajele de inalta calitate sunt evidente in intreaga casa, cu atentie la detalii. Avem ferestre inalte, casa este inundata de lumina naturala, oferind un mediu placut si primitor. Aceasta vila este pregatita pentru mutare rapida, necesitand doar cateva elemente pentru a fi complet functionala care musai trebuie alese de catre viitorul proprietar. Curtea a fost amenajata si dispune de un loc de parcare, oferind comoditate si acces facil si totodata protectie.
Vila are o structura solida, este realizata pe baza de beton armat, cu fundatie continua, oferind stabilitate si durabilitate in timp. De asemenea, vila beneficiaza de incalzire in pardoseala, aparate electrice modulare si teava de gaze pentru centrala, asigurand un nivel optim de confort.

Localizarea acestei case este un alt avantaj major. Situata intr-o zona linistit si departe de traficul intens, va ofera intimitate si liniste, dar totodata acces rapid catre Tunari si alte zone importante precum aeroportul sau zona de business a Bucurestiului, la doar 10 minute distanta. Icirc;n apropiere gasim scoli, gradinite, institutii bancare si centre comerciale.
Icirc;n concluzie, aceasta vila reprezinta o oportunitate deosebita pentru o viata confortabila si moderna intr-o locatie privilegiata in continua dezvoltare.

Tranzactioneza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti/Ilfov!

Va invitam la vizionare!

Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici