Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Vila reprezentativa Primaverii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 7 luni 1.399.000 EUR
Zona

Primaverii

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

243

An finalizare construcție
1940
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Va propunem spre vanzare o vila individuala, cu o arhitectura deosebita, amplasata in cartierul Primaverii marginita de artelere principale de circulatie: Bd. Aviatorilor, Calea Dorobanti si Bd. Mircea Eliade.
Vila a fost renovata-modernizată recent (2018) și se desfasoara la nivel de suprafete pe patru (4) niveluri: demisol; parter; etaj și mansardă, cu un total al suprafetei construite de 267 mp. și cu o suprafata utila de 243 mp. Terenul pe care este edificat imobilul are un total de 220 mp.
Localizarea de excepție, arhitectura ofertanta, versatilitatea destinațiilor unui astfel de imobil, spatiile deschise, generoase si luminoase, califica proprietatea drept una premium, specială în unicitatea ei.
Vila mentine carateristicile imobilelor de lux din perioada interbelica: spatii de mare inaltime - aproximativ 4 metri, parchet masiv, ferestrele in forma de arcada si decoruri exterioare ale fatadei.
In prezent imobilul are o destinatie mixta, in sensul ca demisolul si parterul au fost amenajate si folosite pentru birouri, iar etajul si mansarda au fost amenajate si folosite in scop rezidential.

COMPARTIMENTARE:
DEMISOL: 3 camere, bucatarie, grup sanitar
Parter: Hol acces, 4 camere, baie, terasa
Etaj: 3 camere , 2 bai, balcon
Mansarda:zona de bucatarie cu acces spre o terasa superba,loc ideal de luat masa si servit cafeaua, dormitor si o zona amenajata ca sala de sport.
Id intern: P79765

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 4
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici