Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Vila Sancraiu de Mures

Sancraiu De Mures, Mures Acum o lună 399.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

150

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
609
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Ofer spre vanzare o casa individuala, demna de luat in considerare, ideala pentru persoanele care i-si doresc sa locuiasca intr-o oaza de liniste și eleganta in cartierul Rasaritului din Sancriul de Mures. Vila este pregatita pentru rezidenta si pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Intrega casa este luminoasa si echilibrata din punct de vedere vizual si va asteapta sa o descoperiti si sa va bucurati de confortul si de amplasarea excelenta a acesteia.
Casa are o suprafata costruita de 237 mp. Este construită pe un nivel (parter) si este compartimentata in felul urmator: living spațios cu dining, bucătărie mare open space, 2 dormitoare, 1 birou, 2 bai, 1 dresing, 1 spațiu tehnic și acces la terasă din living și bucătărie, 1 garaj tip copertina, 1 terasa acces si 1 terasa acoperita.
Casa a fost edificată in anul 2021 si finalizată in anul 2023. A fost construită pentru uz personal (nu pentru vanzare) din caramida eficientă 30 cm, pereți despărțitori cărămida, super izolata Podele 10 cm, pereți 15 cm , ferestre și usa intrare certificate Barrier, izolație pod celuloza înaltă densitate.
Dispune de un sistem automatizat care poate fi accesat de la distanta compus din: încălzire in pardoseala, sistem de ventilatie cu recuperare de caldură în fiecare cameră, boiler de 300 L, centrala termica in condesare, instalatie pregatita pentru pompa de caldura si panouri foto-voltaice. De asemenea dispune de sistem de alarma si supravegehre video.
Fiecare detaliu al acestei case a fost conceput de catre un arhitect cu atentie la calitate și lux, utilizând materiale atent selecționate de la producători renumiți din industrie. De la mobilierul facut la comanda, parchetul SPC, intrerupatoare touch din sticla, prize din sticla, corpuri de iluminat Maytoni, bai placate cu placi laminam, usi filomure, electrocasnice Bosch, led-uri, etc. evidențiază standarde înalte de eleganță și confort.Suprafata teren 609 mp. Imobil imprejmuit partial cu gard de beton.

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Încălzire
Gaz
Canalizare
Apă
Curent

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici