Anunțul a fost dezactivat!

Vila singur curte, cartier Militari Residential Apusului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 650 EUR
Zona

Militari

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
2017
Suprafață teren (m²)
155
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
143
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Doriti sa va mutati cu familia intr-o ZONA VERDE si linistita, daca da, venim in intampinarea dvs cu oferta inchiriere vila singur curte, tip duplex, P+E+M, LA CHEIE, MODERNA, in complexul de vile insiruite Drumul Bacriului, o vila cocheta, impecabila, formata din 5 camere, 3 grupuri sanitare, bucatarie mare patratoasa, balcon deschis si o curtea menajata, pavata, gazon si gratar, teren liber 35mp, are si loc parcare in proprietate , la cerere discutabil si al 2 lea loc parcare teran, se afla situata in Cartierul REZIDENTIAL APUSULUI, Chiajna, Ilfov, la doar 3 minute de statia STB din zona. Imobilul este construit in 2017, IZOLAT EXTERIOR, anvelopat, clasa energetica A si este amplasat intr-o ZONA LINISTITA cu verdeata , cartier intrare cu porti electrice si camera de luat vederi 24h.
Avantaj: LOC DE PARCARE in PROPRIETATE, singur curte 35mp, amenajata, ALARMA, centrala proprie pe gaz, aer conditionat smart, mobilata complet, 3 grupuri sanitare, 4 dormitoare, toate utilitatile.
Vila se inchiriaza MOBILATA, UTILATA COMPLET, S utila 100mp, Sc 138mp, cu imbunatatiri, g,f,p.,t.u.m, usi interioare, INSTALATII si calorifere NOI, pregatita si LIBERA pentru MUTARE imediata. Este dotata cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ, cu SENZOR de gaz, si termostat ambient WI FI pentru COSTURI MINIME de intretinere, are 3 grupuri sanitare ,unul cu baie si cu cadita dus, bucatarie mare patratoasa si cu spatiu de luat masa in familie, cu scara cablu si internet, router WI FI deja instalate, doar de deschis partida pe numele dvs. Este locul in care te poti simti ca ACASA !
De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public in comun la doar 3 minute de mers pe jos de statia STB din zona, parculet, Megaimage, Carrefour, market, farmacii, gradinita, Lidl, 12 minute de STB 336, 178 la COMPLEX APUSULUI, Scoala, Gradinita 160, 196 Apusului, la 20 minute mers pe jos METROU PACII, PARC Pacii, etc.
Se inchiriaza cu 650 euro/ luna sau lei inclusiv contract, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contact atat telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare! Este locul unde te incarci cu energie cand vii ACASA!

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 50%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici