Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vila S+P+1+M 220mp zona Popa Nan/Matei Basarab/Calea Cala...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 248.888 EUR
Zona

Calea Calarasilor

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

108

An finalizare construcție
1995
Suprafață teren (m²)
94
Stare proprietate
De renovat
 Preț negociabil

Va prezentam spre achizitie o vila dispusa pe subsol, parter cu 2 camere, hol si vestibul generos, bucatarie si baie, etaj cu 2 camere, 1 baie, hol cu acces catre mansarda si terasa, si mansarda, in suprafata totala de 220 mp, suprafata utila 108 mp. Vila se bucura de o terasa generoasa de 15 mp la nivelul 1. Vila a fost reconstruita in anul 1995 pe structura unei case vechi, structura fiind de caramida si beton, consolidata la reconstructie. Exista un raport tehnic de consolidare ce poate fi prezentat la cerere.

Vila se incalzeste cu centrala proprie insa centrala nu a mai fost pusa in functiune de cca 6 ani.

Vila necesita renovare completa la interior iar mansarda poate fi inaltata pentru a creea un nou spatiu util de locuit in suprafata de 82 mp.

Data fiind pozitia semi centrala, in zona de case, vila poate fi potrivita pentru rezidenta unei familii sau pentru un sediu de firma, notariat, birou avocati, cabinete medicale sau alte afaceri.

Actele sunt in regula, pregatite pt vanzare, terenul este in proprietate. Atentie! nu exista curte libera.
Pret negociabil, comision 2% din valoarea tranzactiei.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici