Anunțul a fost dezactivat!

Vila spațioasă Pipera

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 1.080.000 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

345

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
660
Stare proprietate
Nouă
 Nu include TVA

Vă prezentăm o oportunitate deosebită - o vilă spațioasă și elegantă, localizată excelent Oxford Gardens Pipera, în apropiere , ce emană rafinament și confort. Amplasată într-o zonă privilegiată, această vilă va fi locuința de vis pe care ați căutat-o mereu!
Ansamblul Oxford Gardens este amplasat intr-o zona de lux din nordul Capitalei, vis-a-vis de Scoala Americana. Este construit in armonie cu natura, bucurandu-se in acelasi timp de vecinatatea directa a padurii Baneasa, care ofera spatii verzi generoase asemanatoare cu gradinile englezesti.
Această proprietate impresionantă este compusă din parter, 2 etaje și mansardă, oferind suficient spațiu pentru toate nevoile și dorințele dumneavoastră.
Priveliștea acestei proprietăți se completează cu o grădină minunată, plină de culoare și prospețime, aceste elemente naturale încântă ochiul și creează o atmosferă liniștită și relaxantă.

Pe lângă locul de parcare în garaj, în fața acestuia aveți și posibilitatea de a parca încă 3mașini, ceea ce face din această proprietate o alegere excelentă pentru familiile moderne și active.

Încheiem această descriere cu invitația de a viziona personal această vilă excepțională, pentru a vă lăsa cucerit de eleganța, rafinamentul și frumusețea sa

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici