Anunțul a fost dezactivat!

Vindem o casa de poveste in Stefanesti | Cartierul Bratieni

Stefanesti, Arges Acum 6 zile 295.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

172

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
454
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Mobilat/Utilat
Complet

ID: INX167. Cu dragoste si grija, va prezentam o adevarata casa de poveste in inima orasului Stefanesti, in prestigiosul Cartier Bratieni. Aceasta oportunitate rara de a achizitiona un astfel de loc de vis apare doar o data intr-un timp, cand copii cresc si generatiile aleg sa traiasca separat si suntem incantati sa va oferim aceasta sansa unica. Casa se vinde complet mobilata, bai si bucatarie complet utilate.

Poti fi chiar tu cel care profita de aceasta oportunitate!

Pe un teren generos de peste 450 mp, cu dimensiuni ideale de 15 metri latime si 30 metri lungime, aceasta proprietate incantatoare a fost construita in anul 2007, iar in 2024 a fost complet renovata si pregatita pentru a deveni caminul perfect pentru urmatorii sai proprietari!

Atentie! Casa nu este duplex, sunt doua case lipite cu ziduri separate pentri izolatie fonica.

Fiecare detaliu a fost gandit cu atentie si dragoste. Proiectul de arhitectura a fost conceput pentru a se integra perfect in fluxul zilnic al vietii si pentru a aduce confortul maxim celor care o locuiesc. Este o casa functionala, unde fiecare spatiu este pus in valoare pentru a oferi o experienta de neuitat!

Curtea generoasa poate gazdui pana la 4 masini si este echipata cu un garaj practic. Poti intra in casa direct din garaj sau din usa pietonala, oferindu-ti acces rapid si comod dupa fiecare cumparatura.

La parter, vei fi intampinat de un hol spatios care face legatura intre fiecare incapere din aceasta minunata proprietate. Aici vei gasi zona de living, completata de un dining (mobilierul ramane), o bucatarie separata si complet echipata (mobila si echipamentele sunt incluse), o frumoasa terasa si o baie.

Etajul este rezervat odihnei si intimitatii, oferind doua dormitoare cu bai proprii, alaturi de un dormitor matrimonial impresionant, cu baie proprie si dressing.

Podul reprezinta spatiul ideal de depozitare, fiind prevazut cu ferestre Velux pentru o iluminare naturala optima.

Inainte de toate s-a pus accentul pe calitate, de aceea s-au folosite doar finisaje de buna calitate spre exemplu:
Scara interioara din lemn masiv
Toate usile, exterioare si interioare, sunt din lemn masiv.
Ferestratie din lemn stratificat
Parchet living din lemn masiv
Chemineu din piatra naturala
Mobila living din lemn masiv

Toate detaliile acestei proprietati sunt disponibile pe planurile noastre si in fisa tehnica, pentru a va asigura ca fiecare aspect este transparent si pregatit pentru nouii sai stapani.

Curtea este adevaratul sau colt de rai, unde fiecare copac si fiecare planta au o poveste de spus. Vegetatia matura aduce o senzatie de liniste si pace, iar fiecare colt al acestei proprietati superbe emana frumusete si armonie, indiferent de momentul zilei.

Nu ratati sansa de a trai in aceasta minunata casa de poveste! Va invitam sa descoperiti frumusetea si confortul ei intr-un tur personalizat, atat in timpul zilei, cat si la apus. O oaza de liniste va asteapta sa o transformati in caminul dumneavoastra!

Mentioneaza cand ne suni: ID: INX167

0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpararea acestei proprietati!
La achizitionarea imobilului cu credit imobiliar/ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.

_
* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest anunt au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura si pot suferi modificari.
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la brokerul imobiliar care reprezinta vanzatorul.

Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici