Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Vindem pensiune in Nucsoara , Arges

Corbi, Arges Acum 3 săptămâni 155.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
190
 Nu include TVA

Vindem pensiune in zona Nucsoara - Arges , mobilata si utilata pentru activitate turism (horeca). Este construita pe structura usoara, panouri sandwich : de la interior catre exterior , rigips osb vata bazaltica 10 cm osb vata bazaltica 10 cm plasa cu vopsea decorativa. Izolatie tavan cu vata minerala de 20 cm iar izolatia acoperis cu vata bazaltica de 10 cm cu folie de aluminiu , inchis cu osb.Accesul se face pe DJ Pitesti-Domnesti-Nucsoara-Slatina si apoi pe un drum pietruit pana la pensiune (800 m).
Pensiunea este data in folosinta in 2020 si are o capacitate de cazare de 8 persoane adulte , in 4 camere . Doua camere sunt cu paturi duble si doua camere cu cate doua paturi individuale. Fiecare camera are baie proprie. Pensiunea are o bucatarie dotata cu plita electrica si pe gaze (2 2 ochiuri), masina de spalat vase, masina de spalat rufe, doua frigidere, cuptor cu microunde, aparat de cafea, etc. Incalzirea se face cu o centrala pe peleti care poate fi pornita de la distanta . Exista un pod generos care poate fi amenajat si acesta in vederea cazarii (pt copii). Exista de asemenea un foisor pe o suprafata totala a terenului de aprox 2000 mp.
Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

An finalizare construcție: 2019
Stadiu construcţie: Finalizat

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici