Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea

Carti personalizate pentru copii

Timisoara, Timis Acum 10 luni 50 LEI Livrare cu verificare
Tip

Școală - grădiniță

Cartile personalizate sunt carti create special pentru cineva, ale carui date personale se regasesc in rolul personajului principal din carte. De obicei in cartile personalizate sunt inserate numele, prenumele, varsta si o poza/fotografie a unei persoane si se adreseaza in special copiilor pentru a-i atrage spre lectura si pentru a-si dezvolta abilitatile de cititor.
In momentul in care copiluldvs.deschideuna din cartilenoastreincepeaventuramagica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere in carte poza lor, ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile, orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema educativa, este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi. Cartile personalizate sunt povesti create pentru copii cu varstele intre 0 si 12-13 ani.
Detalii la telefon sau https://www.facebook.com/citestesizimbeste

Contactează utilizatorul

Carti personalizate pentru copii
Nina Companie
ID 14689125

Camera copilului - Școală din:

Judetul Timis Timisoara Giroc
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Carti personalizate pentru copii
Preţ50 LEI Carti personalizate pentru copii Școală - grădiniță Timisoara, Timis
Patut baldachin pliabil 3 in 1 Lionelo
Preţ400 LEI Patut baldachin pliabil 3 in 1 Lionelo Pătuțuri  |  utilizat Timisoara, Timis
Baby Nest/ Coșuleț pt bebeluși Baby Nest/copii
Preţ89 LEI Baby Nest/ Coșuleț pt bebeluși Baby Nest/copii Pătuțuri  |  utilizat Pitesti, Arges
Ofer patut pentru copii
Preţ350 LEI Ofer patut pentru copii Pătuțuri Fagaras, Brasov
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici