Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

CASA CU TEREN STRADA VIORELELOR

Cluj-Napoca, Cluj Acum 2 luni 350.000 EUR
Zona

Iris

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2000
Suprafață teren (m²)
499
Stare proprietate
Bună

Oferim spre vânzare o casă spațioasă, situată în zona Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, judetul Cluj.
Are toate facilitățile necesare pentru un stil de viață modern și confortabil. Casa dispune de două băi, perfecte pentru a răspunde nevoilor întregii familii.
Cele două locuri de parcare vă oferă un plus de comoditate, astfel încât nu veți mai întâmpina probleme legate de parcarea autoturismelor.
Cu o suprafață generoasă de 160 de metri pătrați, 80 mp /nivel aceasta este locuința ideală pentru familiile care își doresc spațiu și intimitate. Proprietatea este decomandată, oferind fiecărui membru al familiei propriul său spațiu personal.
La parterul casei se afla 2 dormitoare, 1 bucatarie cu acces pe terasa, 1 camara, 1 baie cu dus walk in.
La etajul 1 se gasesc un living, 3 dormitoare si o baie. Un dormitor si livingul au acces pe balcon.
La demisol se afla o pivnita pentru depozitare.
Casa mai detine un foisor cu gratar, o magazie , o gradina de flori si una de legume.
Suprafata de teren intravilan aferenta casei este de 499 mp.
Prețul competitiv de 350.000 euro face din această proprietate un bun investițional pe termen lung. Beneficiați de o locație excelentă, cu acces facil către toate punctele de interes din oraș.
Nu ratați ocazia de a deține această casă minunată! Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a vă asigura că nu scăpați această oportunitate unică!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici