Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa zona Cernica /oras Pantelimon

Pantelimon, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 135.000 EUR
Zona

Est

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

110

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
350
Stare proprietate
Nouă

Casa individuala situata in Comuna Pantelimon, in apropiere de Soseaua Cernica. Accesul se realizeaza din strada Biruintei sau Soseaua Cernica, pe strada Plantelor. In apropiere este disponibila statie STB la aproximativ 10 minute de mers pe jos si magazinele "La doi pasi" si " Mega Image" .

Casa este construita pe o suprafata de teren de 350 mp, avand amprenta la sol de 130 mp. Este construit din cadre de beton armat, avand peretii exteriori din caramida Porotherm de 32 cm, iar compartimentarea interioara cu caramida de 11 cm.

Compartimentarea este eficienta, avand living, 3 dormitoare, bucatarie inchisa, hol, spatiu de depozitare cu camera tehnica si 2 bai, dintre care una este matrimoniala. Din living si bucatarie se poate accesa terasa, care are o suprafata de 18 mp. Suprafata utila aproximativa este de 92 mp.

Casa este la alb, fara finisaje si conectata la toate utilitatile. Documentele disponibile in acest moment : certificatul de edificare al constructie si in derulare sunt celelalte etape pentru obtinerea actelor finale: cadastru, intabulare, certificat energetic.

Telefon contact 0773.936.952 / 0724.376.067

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Anunțurile utilizatorului Loredana Lungoci

Casa Zona Cernica /oras Pantelimon
Casa Zona Cernica /oras Pantelimon Acum 11 luni Preţ133.000 EUR
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici