Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă cu 4 camere de închiriat în zona Bartolomeu

Brasov, Brasov Acum 2 luni 1.200 EUR
Zona

Bartolomeu

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

RE/MAX Central are plăcerea de a vă prezenta spre închiriere o proprietate frumoasă în zona Bartolomeu. Casa se închiriează nemobilat, conform pozelor atașate, astfel este pretabil spre închiriere pentru birouri sau rezidențial. Indiferent de destinația aleasă, veți beneficia de o grădina spațioasă pentru a vă relaxa după o zi de muncă, iar terasa de la parter va conferi accesul către acest spațiu. Poarta de acces, foarte bine gândită pentru a maximiza spațiul din curtea din față casei, facilitează intrarea în garajul aflat în subsolul casei. Tot aici aveți un spațiu foarte mare pentru depozitare. Cum intrăm în casă ne întâmpină un hol din care se poate accesa un spațiu cu destinație de living sau birouri după caz, iar bucătăria ar fi spațiu de lângă. De asemenea mai avem un mic spațiu de depozitare sub scara interioară, iar baia mică completează parterul. Atât din living cât și din bucătărie se poate accesa terasa din care putem ajunge în grădina. La etaj avem 3 dormitoare sau după caz 3 camere pentru birouri individuale precum și baia principală. Toate camerele de la etaj au ieșire care balcoane.

Așa cum am mai spus, casa este nemobilata, astfel viitori chiriași o pot utilă cum doresc. Singură rugăminte a proprietarilor este că spațiul verde din juru casei să fie îngrijit astfel ca farmecul și frumusețea proprietății să persiste.

Casă se află pe o stradă liniștită, sens unic, cu locuri de parcare în fața proprietății, iar stația liniei 29 se află la mică distanță de intrare.

Comision agenție 50% din valoarea unei chirii + TVA - perceput o singură dată, la semnarea contractului.
Garanția este contravaloarea a două chirii, plătibil la semnarea contractului.
În valoarea chiriei nu sunt trecute utilitățile care se vor plăti separat de viitorul chiriaș.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici