Vă propune în vederea achiziției un teren intravilan situat în Zărnești, zona turistică Plaiul Foii, zona fiind înconjurată de pădure, la poalele muntelui Piatra Craiului. Terenul în suprafață de 3997 metri pătrați are frontul stradal de 18,35 metri lineari direct la stradă principală asfaltată. În spatele terenului regăsim o pădure ce asigură liniștea și aerul curat al celor ce doresc să își construiască o casă de vacanță, vilă, pensiune.
Zona este deosebită, de pe teren se poate admira masivul Piatra Craiului așa cum se poate vedea și din pozele de prezentare. Datorită acestui aspect zona este căutată de turiștii veniți să scape de aglomerația și poluarea urbană, fapt confirmat de gradul ridicat de ocupare al pensiunilor din zona
În apropriere există firidă de curent electric datorită căruia veți beneficia de tot confortul modern cotidian (iluminat, încălzire electrică, obiecte electrocasnice, etc).
PUZ-ul este în lucru, urmând să fie aprobat pentru toată zona având destinația construirii de case de vacanță, vile, pensiuni.
Împătimițîi drumețiilor apreciază zona pentru numeroasele turistice care îi vor duce către Muchia Craiului, însă nu ratează nici celelalte monumente ale naturii ce se găsesc în zonă: izbucurile Fântânile Domnilor și Fântâna lui Botorog, La Zăplaz, Cerdacul Stânciului, Grotă Stânciului, Peştera Dâmbovicioara, Prăpăstiile Zărneştilor, Moară Dracului sau Marele Grohotiş.
În 1938 zona devine arie naturală, urmând că la finele secolului XX să fie declarată parc național.
Altitudinea maximă a Pietrei Craiului este atinsă în Vârful La Om, cunoscut și că Piscul Baciului, având 2.238 m. Masivul are numeroase piscuri peste 2.000 de metri altitudine: Vf. Ascuțit, Vf. Țimbalul Mare, etc.
Bogăția în specii a Parcului Național Piatră Craiului este rezultatul condițiilor deosebit de variate pe care le oferă acesta dezvoltării lumii vegetale. Masivul adăpostește un număr mare de specii specifice protejate: garofița Pietrei Craiului, sângele voinicului, floarea de colț, bujorul de munte.
Peste 35 de specii endemice de nevertebrate îmbogățesc cele 91 de specii noi pentru știință descoperite în Piatra Craiului. Peste 40% din cele 100 de mamifere din țara noastră trăiesc și în această zonă, Remarcăm prezența caprei negre și a râsului, două specii periclitate.
Nu rămâne decât să descoperiți singuri frumusețea zonei iar dacă vă va convinge veți alege cu siguranță acest teren pentru viitoarea casă de vacanță sau pensiune.
Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.