Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0% | Casă tip duplex de vânzare | 5 camere | C...

Tarlungeni, Brasov Acum 2 săptămâni 146.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

126

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
330
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Vă propunem spre vânzare, în sistem de reprezentare exclusivă, cu 0% COMISION pentru cumpărător, o oportunitate unică de a achiziționa un duplex elegant și funcțional într-o locație liniștită din Tărlungeni, pe strada Harmanului 6B, foarte aproape de strada principală și de magazinul La Doi Pași.

Construit în anul 2021, imobilul dispune de un regim de înălțime P + 1E + Pod și se întinde pe o suprafață utilă de 126 mp, însoțită de un teren încântător de 330 mp.

La parter, vă întâmpină un hol primitor, unde veți descoperi o baie modernă dotată cu cabină de duș și aerisire naturală. De asemenea, aici găsiți o cameră ce vă permite să vă puneți amprenta personală în amenajare, iar livingul open space, integrat cu bucătăria complet mobilată și utilată, reprezintă centrul casei, constituind un spațiu ideal pentru relaxare și socializare. De aici, o scară interioară vă conduce la etaj, iar tot de aici avem accesul în curtea din spate, creând o legătură fluidă între interior și exterior.

La etajul superior, vă întâmpină trei dormitoare luminoase, fiecare având acces la balcon. Două dormitoare împart același balcon generos, în timp ce al treilea dormitor se bucură de un balcon privat, oferind momente de relaxare în aer liber. Aici, veți găsi și o baie spațioasă, dotată cu cabină de duș, cadă și aerisire naturală.

Accesul către pod este facilitat printr-o scară interioară, iar inaltimea acestuia iti oferă o oportunitate unică pentru a crea un spațiu locuibil fermecător, perfect dedicat copiilor. Cu o suprafață generoasă, podul devine un sanctuar plin de lumină și aer proaspăt, ideal pentru a oferi celor mici un loc de joacă și învățare.

Curtea din față impresionează prin amenajarea sa frumoasă, oferind loc de parcare pentru două mașini, iar curtea din spate continuă să vă încânte cu peisajul său și dispune de o magazie de depozitare practică.

Proprietatea se remarcă prin finisajele noi, de bun gust, creând un ambient elegant și modern. Situat într-o zonă liniștită, acest duplex reprezintă o oportunitate perfectă pentru o familie cea caută confort și funcționalitate într-un cadru deosebit. Nu ratați șansa de a vă transforma această locuință în căminul dumneavoastră de vis!

Condiții de tranzacționare:
- 0% Comision la cumpărare
- Se acceptă plata Cash
- Se acceptă plata prin credit
- Perfectare acte de vânzare rapid

Dacă v-am stârnit interesul, vă aștept cu drag la vizionare!

Andrei Mocanu - 0720864429
[email protected]

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici