Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0%|Apartament la casa cu 2 camere|Zona Racadau| ...

Brasov, Brasov Acum 3 săptămâni 599 EUR
Zona

Racadau

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

79

An finalizare construcție
1990
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre inchirere un apartament cu 2 camere la casa, situat pe strada Vasile Alecsandri, numarul 11, in zona Racadau.

Apartamentul se afla la parterul unei case, are o structura semidecomandata si beneficiaza de o suprafata generoasa de 79 mp utili. Imobilul este format dintr-un living spatios, dormitor, bucatarie mobilata si utilata, hol spatios si un grup sanitar. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, asa cum este prezentat in poze si beneficiaza si de o curte comuna, alaturi de o terasa unde va puteti bucura de un gratar alaturi de prieteni.

Imobilul este pozitionat in cartierul Racadau, acest cartier este renumit pentru liniște si aer curat. Pozitionarea deosebita (doar 7 minute de mers cu masina pana in Centrul Nou al Brasovului) si proximitatea fata de statii de autobuz ce asigura conexiuni facile cu alte zone ale orașului, magazine variate, de la magazine de cartier, la centre comerciale (Mall Magnolia). accesibilitatea la scoli, grădinițe, locuri de joaca, parcuri, zone verzi, benzinarii.

Se poate inchiria si cu animale de companie. Ca modalitate de plata se solicita chiria în avans pe prima luna si o garantie în cuantumul unei chirii lunare. Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar.

Pentru detalii suplimentare, va stau cu drag la dispozitie!
Andrei Mocanu - 0720864429
andrei.mocanu@remax.ro

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici