HUAWEI Band 8 Midnight Black, Android/iOS

Rasnov, Brasov Acum o lună 200 LEI Cere curier
Genul

Unisex

PRODUSUL NU A FOST DESIGILAT / L-am primit si nu il folosesc!
UAWEI Band 8 continuă să avanseze pe drumul "subțire și confortabil", cu o greutate corporală de numai 14 g*, reducând cu 2 g față de HUAWEI Band 7, și o grosime de numai 8,99 mm*, oferind o potrivire mai confortabilă pentru utilizatori.
HUAWEI Band 8 are un design cu unghiuri ascuțite și clare, care este mai concis și mai proaspăt, rupând monotonia designului aspectului de bandă inteligentă. Este echipat cu un ecran mare și colorat AMOLED de 1,47 inch*, oferind o experiență vizuală mai bună. Cu o rezoluție de 368 x 194*, efectul vizual general este bogat și colorat ca o pictură în ulei. Marginile ultra înguste și ecranul din sticlă curbată de înaltă calitate 2,5D cu placă de acoperire din sticlă CG curbată oferă o experiență vizuală mai completă și mai dinamică.
(1) Sistemul HUAWEI TruSleepTM 3.0 urmărește fiecare secundă de somn, oferind în același timp instrumentele și sfaturile de care aveți nevoie pentru a dormi bine în fiecare noapte.

Înainte de culcare: Vine cu un mod de somn complet nou, pentru a reduce potențialele surse de distragere a atenției.

În timpul somnului: Oferă urmărirea metrică multidimensională a somnului.

După trezire: Este suficient să ridicați încheietura mâinii după ce vă treziți pentru a obține raportul de somn de noaptea trecută sau să deschideți aplicația HUAWEI Health pentru a obține datele detaliate.

(2) Capacitățile inteligente HUAWEI TruSeenTM 5.0 permit brățării să urmărească automat nivelul SpO2* și să vă notifice imediat dacă acesta scade vreodată sub intervalul ideal.

(3) HUAWEI Band 8 dispune de un algoritm AI nou și îmbunătățit care urmărește ritmul cardiac non-stop și te anunță imediat dacă ceva este anormal**. Sistemul îți arată datele privind ritmul cardiac în repaus din ultimele 7 zile în grafice intuitive și îți oferă zone de ritm cardiac sănătos și memento-uri privind limita superioară în timpul antrenamentelor.

(4) HUAWEI Band 8 are, de asemenea, funcția de monitorizare a stresului. Aceasta poate monitoriza nivelul de stres al utilizatorilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar atunci când nivelul de stres este prea ridicat, vă va reaminti să vă destresați prin exerciții de respirație.

(5) Această bandă poate ajuta la urmărirea ciclului menstrual al femeilor și la anticiparea următoarei menstruații în avans, pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna pregătită**.

* Saturația oxigenului în sânge (SpO2) este procentul de hemoglobină din sânge care conține oxigen - cu alte cuvinte, concentrația de oxigen din sânge. Dispozitivul detectează automat SpO2 atunci când sunteți în repaus. Acest produs nu este un dispozitiv medical; datele sunt doar de referință și nu trebuie utilizate pentru diagnosticarea medicală.

** Acest produs nu este un dispozitiv medical. Toate datele privind sănătatea, rezultatele și sugestiile sunt doar de referință și nu trebuie folosite ca bază pentru diagnostic sau tratament.

Contactează utilizatorul

HUAWEI Band 8 Midnight Black, Android/iOS
ALEXANDRA IOANA Proprietar
ID 15505917

Accesorii - Bijuterii din:

Judetul Brasov Rasnov Brasov Sacele
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Bratara

Anunțuri similare

HUAWEI Band 8 Midnight Black, Android/iOS
Preţ200 LEI HUAWEI Band 8 Midnight Black, Android/iOS Unisex Rasnov, Brasov
D305-Lant ceas buzunar vechi argint Lira+ 4 monede argint 3 Reich..
Preţ800 LEI D305-Lant ceas buzunar vechi argint Lira+ 4 monede argint 3 Reich.. Bărbați Timisoara, Timis
Geantă shopper - NOUA - cu Eticheta - neagra, mare - ptr. cadou Paste
Preţ65 LEI Geantă shopper - NOUA - cu Eticheta - neagra, mare - ptr. cadou Paste Genți-poșete-trollere  |  femei  |  nou Timisoara, Timis
Geanta Samsonite
Preţ198 LEI Geanta Samsonite Unisex  |  utilizat Deva, Hunedoara
Geanta cosmetice noua
Preţ170 LEI Geanta cosmetice noua Femei Deva, Hunedoara
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici