Ipad pro 11 în satre perfectă

Alba Iulia, Alba Acum o săptămână 4.678 LEI Livrare cu verificare
Tip

Tablete

Îl vând deoarece, am nevoie de un macbook
Starea: ireproșabilă(perfectă)
Preț: 4678 lei ( negociabil )
Experiența supremă cu iPad. Acum, cu performanțe revoluționare M1, un afișaj XDR uluitor și wireless 5G extraordinar de rapid.
Cu M1, iPad Pro este cel mai rapid dispozitiv de acest gen. Este conceput pentru a profita din plin de performanța de nivel următor și de tehnologiile personalizate, cum ar fi procesorul avansat de semnal de imagine și arhitectura de memorie unificată a lui M1. Și cu eficiența energetică incredibilă a lui M1, iPad Pro este încă subțire și ușor, cu o durată de viață întreagă a bateriei, făcându-l pe cât de portabil, pe atât de puternic.
Procesorul cu 8 nuclee al lui M1 oferă performanțe cu până la 50 la sută mai rapide. Și M1 are un GPU cu 8 nuclee într-o clasă proprie, oferind performanțe grafice cu până la 40% mai rapide iPad Pro. Astfel, puteți construi modele AR complexe, puteți juca jocuri cu grafică de calitate pentru consolă la rate de cadre ridicate și multe altele.
Gama dinamică extremă vine la iPad Pro de 11 inchi. Ecranul Liquid Retina XDR oferă detalii realiste cu un raport de contrast de 1.000.000:1, excelent pentru vizualizarea și editarea fotografiilor și videoclipurilor HDR sau pentru a vă bucura de filmele și emisiunile TV preferate. De asemenea, oferă o luminozitate uimitoare de 1000 de nit pe ecran complet și 1600 de nit de luminozitate maximă. Și tehnologii avansate de afișare, cum ar fi P3 wide color, True Tone și ProMotion.
Pentru a obține o luminozitate extrem de ridicată, au folosit o serie de LED-uri pe întregul spate al afișajului. Pentru a le potrivi în iPad Pro incredibil de subțire, au folosit mini-LED-uri personalizate, care sunt de 120 de ori mai mici decât generația anterioară. Și filmele și difuzoarele optice personalizate amestecă lumina mai eficient, astfel încât să se potrivească într-un design care are o grosime de doar 6,4 mm.
Conexiune extraordinar de rapidă. iPad-ul a fost întotdeauna unic portabil, cu Wi-Fi super-rapid și opțiuni celulare. Acum, cu capabilitățile 5G, vă puteți conecta la cele mai rapide rețele wireless atunci când trebuie să descărcați fișiere, să redați filme în flux, să colaborați cu colegii și să încărcați conținut din mers. Iar iPad Pro are cele mai multe benzi 5G de orice dispozitiv de acest gen – astfel încât poate obține 5G în mai multe locuri.
iPad Pro are o nouă cameră Ultra Wide cu un senzor de 12 MP și un câmp vizual de 122 de grade, ceea ce îl face perfect pentru FaceTime și noua funcție Center Stage. Este excelent și pentru selfie-uri epice în modul Portret. Și funcționează cu camera TrueDepth pentru a debloca în siguranță iPad Pro cu Face ID. Noul Center Stage folosește camera Ultra Wide și învățarea automată pentru a schimba modul în care participați la apelurile video. Pe măsură ce vă deplasați, se rotește automat pentru a vă menține centrat în cadru. Când alții se alătură sau părăsesc apelul, vizualizarea se extinde sau mărește. Center Stage funcționează cu FaceTime și alte aplicații de videoconferință pentru o experiență și mai captivantă.
Camerele Wide și Ultra Wide vă ajută să faceți fotografia sau videoclipul perfect sau chiar să configurați o instalație de filmare cu mai multe camere. Și cu ISP-ul mai puternic din cipul M1, iPad Pro dispune acum de Smart HDR 3.
Apple Pencil, Magic Keyboard și Smart Keyboard Folio deschid și mai multe moduri de a folosi iPad Pro. Desenați o capodoperă, luați notițe sau eliminați un plan de afaceri. Aceste accesorii versatile sunt concepute pentru a vă duce munca și creativitatea la următorul nivel.

Contactează utilizatorul

Ipad pro 11 în satre perfectă
Teodosie Pintilie Proprietar
ID 15594115

Anunțurile utilizatorului Teodosie Pintilie

Superfast wireless charger
Superfast wireless charger Acum 2 săptămâni Preţ396 LEI

Tablete - eReadere - Gadgeturi din:

Judetul Alba Alba Iulia Sebes
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

tableta samsung

Anunțuri similare

Ipad pro 11 în satre perfectă
Preţ4.678 LEI Ipad pro 11 în satre perfectă Tablete Alba Iulia, Alba
Casca VR HTC Vive Pro 2
Preţ3.500 LEI Casca VR HTC Vive Pro 2 Gadget-uri  |  nou Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Smart Watch copiii sauy adulti .UNISEX
Preţ120 LEI Smart Watch copiii sauy adulti .UNISEX Gadget-uri Sangeorz Bai, Bistrita-Nasaud
Apple Watch SE gen 2 40 mm
Preţ1.200 LEI Apple Watch SE gen 2 40 mm Gadget-uri  |  nou  |  negociabil Miercurea Ciuc, Harghita
Ceas inteligent Huawei WatchBuds SGA-B19
Preţ2.200 LEI Ceas inteligent Huawei WatchBuds SGA-B19 Gadget-uri  |  nou  |  negociabil Magurele, Bucuresti-Ilfov
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici